DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 21. kedd

Bakkerud

Pontegyenlőséggel Timmy Hansen a világbajnok

A ralikrossz-világbajnokság két esélyese két pont különbséggel állt a döntő rajtjához Dél-Afrikában. A páros ütközése után Bakkerud végzett előrébb, de pontazonossággal, a győzelmek számának köszönhetően Hansen nyerte az összetettet.

részletek

Befejeződött a ralikrossz-vb szezonja is

Miközben a szemek Abu Dhabira és az F1-re szegeződtek, este Argentínában véget ért a ralikrossz-világbajnokság idénye is. A kétszeres bajnok a futam nagy vesztese.

részletek

Így győztem le a főnökömet, Ken Blockot

Még csak 25 éves, de már színt is neveztek el róla, legutóbb pedig akkor szórakozott igazán jól, amikor görögdinnyéket hajigálhatott a földhöz. A Gymkhana Grid hétvégéjén a jövő egy potenciális világbajnokával beszélgettünk.

részletek

Ekström sorozata megszakadt, Kiss az Eb dobogóján

Totálisan dominálta a hazai pályán versenyző Andreas Bakkerud a ralikrossz világbajnokság norvég fordulóját, egyetlen futamon sem kapott ki mástól. Az Európa-bajnokságon magyar dobogós hely született.

részletek

Bakkerud nyert, Solberg a címvédés kapujában

Andreas Bakkerud győzelmével ért véget a ralikrossz világbajnokság utolsó előtti, olaszországi fordulója, míg az összetett elsőségért küzdők közül Petter Solberg ismét megnyugtató előnyre tett szert.

részletek

Grönholm dobogós visszatérése

Pénteken a Svéd Rali betétfutamaként, a karlstadi szuperspeciál helyszínén rendezték meg a Rally X havas ralikrossz-bajnokság második futamát, amelyen többek között a korábbi kétszeres rali-világbajnok Marcus Grönholm is rajthoz állt.

részletek

Isztam-buli: a születésnapos Bakkerud nyerte az RX VB török futamát

A Monster által szponzorált FIA Ralikrossz Világbajnokság 11., törökországi Isztambul Parkban rendezett fordulójának vasárnapi napjára alaposan felélénkültek az események, és a döntők a szokásokhoz híven most is rengeteg izgalmat és szemkápráztató küzdelmet hoztak.

részletek