Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 2. szerda

BWT

Bekékülhet a Racing Point autója

A Racing Point a hírek szerint nem kizárólag névváltoztatás előtt áll, hanem az autó festése is módosulhat. Egy új szponzori megállapodás részeként rózsaszín-kék autót láthatunk idén a rajtrácson.

részletek

Neve miatt kerülhet bajba a Force India

A középmezőnyből már két éve folyamatosan kiemelkedik a Force India, és a közeljövőben még jobban szerepelnének. Ehhez viszont a mostani nevük nem túl csalogató az újabb szponzorok számára.

részletek

Görög Zita és a rózsaszín versenygépek

A hétvégi hazai DTM futamon is feltűntek a Mercedes AMG rózsaszín versenyautói: a feltűnő szín a BWT vízkezeléssel foglalkozó vállalat támogatásának köszönhető. A technikai sportok mellett ugyanis az innováció a BWT számára is kiemelt terület, hiszen a vállat több mint 25 éve fejleszt piacvezető vízkezelő rendszereket.

részletek

A BWT a Force India legfontosabb szerződése

A BWT, Európa vezető víztechnológiai vállalata, vadonatúj külsőt kölcsönzött a Sahara Force India csapatának, mely idén pink, magenta és ezüst színekben áll rajthoz, amely kifejezi a BWT és a csapat közötti hosszú távra szóló együttműködést.

részletek

Kiderült, mennyit kap a Force India a rózsaszínért

Az F1-es társadalom általános megdöbbenésére igaznak bizonyultak a pletykák, és a silverstone-i csapat valóban rózsaszínre festette idei gépét új szponzorának köszönhetően. Most az is kiderült, mennyit kapnak a BWT-től.

részletek

Dobj el mindent: rózsaszín lett a Force India!

Pár hete szóbeszéd szintjén már felmerült, most viszont a csapat maga is megerősítette: új szponzori szerződésük értelmében rózsaszín autóval teljesíti a szezont a silverstone-i F1-es istálló!

részletek
Olvastad már?