Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 14. hétfő

B-csapat

A Racing Point lehet a Mercedes B csapata

Szorosabbra fűzi az együttműködést a német gyártó és a Stroll-istálló, ezzel fontos lépést tettek afelé, hogy a Mercedesnek is legyen fiókcsapata, ahogy a két legnagyobb riválisnak.

részletek

A „B-csapatok” támadás alatt

A Haas csapatfőnökének kicsit sem tetszik, hogy riválisaik azért lobbiznak, hogy a több istálló által alkalmazott gyakorlatot ellehetetlenítsék. Úgy akarnak javulni, hogy a B-csapatoktól elvesznek.

részletek

Renault: B csapat nélkül esélyünk se lesz

Elég lehangoló véleménnyel van csapata Formula-1-es esélyeiről Cyril Abiteboul. Szerinte a sikerhez hamarosan elengedhetetlen lesz egy partnercsapat bevonzása, a Haas és a Ferrari viszonya viszont veszélyes vizekre kormányozta a sportot.

részletek

Ezért nem megy a McLarennek és a Williamsnek

Az F1 második és harmadik legrégebbi alakulata már több mint hat éve nem képviseltette magát a dobogó tetején - a wokingiaknál egy szezont töltő Martin Brundle elmondta a visszaesés okát.

részletek

Amikor a fiókcsapat kerekedik felül

A Formula-1 történelmében a nagy istállók azért találták ki a B-csapatokat, hogy a segítségükre legyenek például a fejlesztéseknél. Ám időnként előfordult, hogy a kicsik szégyent hoztak rájuk.

részletek

Jön a Mercedes B csapata is?

A Red Bull több, mint egy évtizede, a Ferrari pedig mostanában kezdte alkalmazni fiókcsapatát a Formula-1-ben. Úgy tűnik, a Mercedes is érzi, ez bizony előnyt jelenthet. A németek is belevágnak?

részletek
Olvastad már?