Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 25. hétfő

Büntetés

Gasly: A büntetés ellenére az egyik legjobb versenyem volt

Egész hétvégén erős tempót diktált a változékony körülmények között Pierre Gasly és végül alig tíz másodperccel maradt le a dobogóról úgy, hogy még büntetést is kapott a futamon.

részletek

Hivatalos: Motort cserélnek Hamilton autójában

A Mercedes az F1-es Török Nagydíj első edzésének elején megerősítette, hogy új belső égésű motort szerelnek be a vb-éllovas autójába, így a brit tízhelyes rajtbüntetéssel kezdi az isztambuli futamot.

részletek

Az Alfa-főnök szerint büntetni kellett volna Norrist

Frederic Vasseur is sajnálja az első győzelmét az esőben elbukó mclarenest, de a csapatvezető szerint világosak a szabályok: átlépte a bokszutca bejáratnál a fehér vonalat, ezért szankció jár.

részletek

Verstappen a motorcseréről: Ebből a helyzetből kell kihoznunk a legtöbbet

A motorbüntetése miatt vasárnap majd csak a mezőny végéről rajtoló Max Verstappen és csapata az időjárásban bíznak mind szombaton, mind vasárnap. Megpróbálják a legtöbbet kihozni a helyzetből.

részletek

Jön a rég várt új Ferrari-motor – és vele a büntetés

Megérkezik a fejlesztett hibrid rendszer a Scuderiához. Első körben csak Charles Leclerc kapja meg – akinek a rajtrács végéről kell indulnia az idei negyedik csere révén.

részletek

Horner: Szocsi a Mercedes felségterülete, de…

Az F1-es Orosz Nagydíj helyszínén egyelőre veretlenek az Ezüst Nyilak, a Red Bull csapatvezetője így komoly kihívásra számít – viszont szerinte így sem akkora hátrány ott Verstappen rajtbüntetése.

részletek

Verstappen nem ért egyet a büntetéssel

A holland versenyző és csapata, a Red Bull főnöke szerint is versenybaleset volt, ami történt közte és Lewis Hamilton között az F1-es Olasz Nagydíjon, de túl fognak lépni a történteken.

részletek

Verstappen háromhelyes rajtbüntetést kapott Szocsira

Nem maradt szankció nélkül a két vb-rivális monzai ütközése: a felügyelők úgy ítélték meg, „túlnyomórészt” a holland tehet a történtekről, így hátrébb küldik a soron következő Orosz GP rajtrácsán.

részletek

Wolff: Verstappen előre tudta, hogy ütközni fognak

A Mercedes csapatfőnöke nem rejtette véka alá, hogy szerinte ki volt a hibás az újabb Verstappen-Hamilton csattanásnál. Ugyanakkor örül, hogy a halo megmentette Lewis Hamilton életét.

részletek

Marko: Miért kapott Vettel sokkal keményebb büntetést, mint Hamilton?

A Red Bull főtanácsadója megkérdőjelezi a versenybíróság tevékenységét, hogy miközben Lewis Hamilton egy nagysebességű ütközés okozásáért alig kapott valamit, Vettelt meg egy apróságért kizárták.

részletek

Marko: Új megvilágításba helyezzük a balesetet

A Red Bull tanácsadó biztos benne, hogy a csütörtöki meghallgatáson olyan új bizonyítékokkal fognak tudni szolgálni, amelyek alapján felülvizsgálják a silverstone-i incidens után kirótt büntetést.

részletek

Masi: Nem feszélyeznek a rádióüzenetek

Az FIA versenyigazgatója, Michael Masi fenntartja álláspontját, miszerint nem zavarja, hogy a csapatok lobbiztak nála saját versenyzőik mellett Max Verstappen és Lewis Hamilton összecsapása után.

részletek
Olvastad már?