DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 26. kedd

Büntetés

Russell a pályát módosítaná a büntetése után

A Mercedes F1-es versenyzője szerint nem büntet eléggé az első sikán Monzában. Meglepte, milyen sokáig maga mögött tudta tartani Perezt.

részletek

Wolff kemény büntetéseket követel a feltartásokért

A Mercedes F1-es főnöke azok után akadt ki, hogy Hamiltont többször is hátráltatták a zandvoorti időmérőn, s ez szerinte a Q3-ba került a britnek.

részletek

Ez vezetett Hamilton ausztriai F1-es büntetéséhez

Andrew Shovlin elárulta: az FIA üzenőrendszerének lassúsága és átláthatatlansága miatt nem tudták időben értesíteni a hétszeres F1-es világbajnokot.

részletek

Ocon saját kellemetlen rekordját döntötte meg

Azt hitte, hogy mindent szabályosan csinál, végül mégis F1-történeti mennyiségű büntetést gyűjtött be Esteban Ocon, akinek saját rekordját sikerült felülmúlnia Ausztriában.

részletek

Norris: Öt másodperc? Többet kellett volna kapnia!

Félig viccelődve beszélt Hamilton pályaelhagyásos büntetéséről a McLaren F1-es pilótája, akit kellemes meglepetésként érte az ötödik helyet érő tempója.

részletek

Nincs értelme a büntetésemnek – Norris

„Ha most büntettek, az előző három évben is kellett volna, és másokat is” – ez a véleménye a McLaren „sportszerűtlen viselkedésért” szankcionált F1-es pilótájának.

részletek

Oda a csoda: Hülkenberg bukta az első sort

Nem úszta meg büntetés nélkül a piros zászlós kihágást a Haas pilótája: három rajthellyel hátrébb sorolták az F1-es Kanadai Nagydíjra – és még enyhén megúszta…

részletek

Három rajthelyes büntetést kapott Sainz, Tsunoda és Stroll

Nem úszta meg Gasly Q1-es feltartását a spanyol: a nyolcadik helyett csak a 11. pozícióból kezdheti majd meg az F1-es Kanadai Nagydíjat.

részletek

Döntés: Visszavonták Marquez büntetését

Egész pontosan annak módosítását, így a nyolcszoros világbajnok gyakorlatilag letöltötte a dupla hosszúkörös büntetését az általa kihagyott Argentin GP-n.

részletek

„A karrierem is rámehetne” – ezért nem tér még vissza Marquez

Bár nem indul a Spanyol GP-n, a nyolcszoros világbajnok elárult néhány részletet a sérülésével kapcsolatban – de beszélt a büntetése miatti fellebbezésről is.

részletek

Hiába a rajthely szélesítése, további büntetések jöhetnek

A Bahreinben büntetett Esteban Ocon szerint jó ugyan az irány a szélesítéssel, de így sem látja megoldottnak teljesen a rajtrácsok problémáját.

részletek

Marquezéknek meg kellene nyerniük a fellebbezést

Spanyol lapértesülések szerint ez is fog történni, a nyolcszoros világbajnok ugyanis többször rákérdezett, hogy a büntetése csak Argentínára érvényes-e.

részletek