Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 20. hétfő

Aguri

Retro – Annyira nem volt szuper…

Karácsonyra egy új csapatot kaptak az F1 rajongói 2005-ben: december 22-én erősítették meg, hogy elhárultak az akadályok Aguri Suzuki istállójának nevezése elől – 39 futam jutott nekik az F1-ben.

részletek

Kínai Renault és Ma Csing-hua a Formula-E-ben

Akár már az előttünk álló hétvégére hatalmas változáson eshet át a Formula-E egyik csapata. Aguri Suzuki alakulata tárgyalásban áll egy kínai vállalattal, amelynek saját versenyzője máris készen áll a beugrásra.

részletek

Jövőre négy Renault versenyezhet a Formula-E-ben

Az elektromos sorozat második évadára a Renault e.dams csapat látványos fölénybe került, a rivális Agurinál pedig azt tervezik, hogy jövőre megveszik maguknak a franciák motorjait.

részletek

Teljes a Formula-E mezőnye

Egy héttel a szezonnyitó futam előtt az utolsó kérdőjel is letisztázódott az Aguri csapat bejelentésével, immáron teljes a Formula-E húszfős rajtrácsa. Íme a pilóták.

részletek

Még egy évig a Formula-E-ben a Red Bull patronáltja

Jövő hétvégén rajtol a Formula-E történetének második szezonja, a buenos airesi ePrix győztese pedig annál a csapatnál folytatja, ahol tavaly abbahagyta: a Team Agurinál.

részletek

Ilyen sokszínű lett a Formula-E: Dupla motor, egy fokozat

Az új szezontól életbe lépő fejlesztési szabadság értelmében a csapatok immár saját motort építhetnek a Formula-E-ben. A változatosság pedig lenyűgöző, hiszen a gyártók nagyon eltérő megoldásokkal álltak elő.

részletek

Erősebbek lesznek jövőre a Formula-E motorjai

Izgalomnak nem volt híján az elektromos világbajnokság első idénye, de az autókat sokan túl gyengének tekintették. A 2015/16-os szezonban emelik a motorok erejét.

részletek

Teljes a Formula-E jövő évi mezőnye

A Formula-E szervezői hivatalosan is kiadták a 2015-2016-os szezonra szóló nevezési listát – az idény a hírek szerint október közepén kezdődik majd Pekingben, s 12 hétvégéből állhat majd.

részletek
Olvastad már?