Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 3. péntek

ÉsztRali

WRC: Rovanpera-Breen csata Észtországban

A helyi hőstől már az első napon elbúcsúzhattunk az Észt Ralin és nagyon úgy tűnik, hogy új győztes avat a rali-vb: Kalle Rovanpera és Craig Breen is pályafutása első sikeréért küzd.

részletek

Most hétvégén az Észt Ralin bizonyíthat a Toyota Yaris WRC

A most hétvégén megrendezésre kerülő Észt Ralival kezdődik a Rali-világbajnok 2021-es évadjának második fele. Az elmúlt három futamot győzelemmel záró és jelenleg a bajnokságot mind a pilóták, mind a gyártók mezőnyében toronymagasan vezető TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team célja, hogy továbbra is domináljon.

részletek

WRC: Tanak első győzelme a Hyundaijal

Kettős győzelmet ünnepelhet a Hyundai a WRC idei negyedik versenyén Észtországban, ahol a címvédő magabiztosan nyert. Breen lett a második, Ogier pedig megőrizte a vezetést a bajnokságban.

részletek

Észt Rali: A Toyota kész visszatérni győzelmi sorozatához

A TOYOTA GAZOO Racing World Rally csapata ott szeretné folytatni, ahol abbahagyta, amikor mot hétvégén, szeptember 4-6. között az Észt Ralival újraindul a 2020-as FIA Rally Világbajnokság. A csapat jelenleg az élen áll az autógyártók mezőnyében, 21 ponttal előzve meg a második helyezettet, míg a pilóták mezőnyében a Toyota elsőszámú pilótája, Sébastien Ogier vezet. Elfyn Evans a második, míg Kalle Rovanperä a negyedik helyen áll. Mindhárom pilóta nagyszerűen kezdte bemutatkozó idényét a Toyota Yaris WRC-vel az év elején: Evans Svédországban győzött, Ogier pedig Mexikóban, mielőtt félbe kellett szakítani az idényt a világméretű COVID-19 járvány miatt.

részletek

Lukjanuk nyerte az Észt Ralit, Botka 9. lett

Az Észtország dél-keleti részén, Otepaa, Elva és Tartu városok közelében elhelyezkedő ultragyors pályákon folytatódik a rali Európa-bajnokság. A 2015-ös kontinenssorozat az Észt Ralival immár a második felét kezdi meg.

részletek

Botka: Ész(t)veszejtő száguldás

Botka Dávid és Mihalik Péter túl van az első napon az ERC Észt Raliján. Korábban még sosem versenyeztek ilyen gyors pályákon, mint amilyenek az észt futam gyorsasági szakaszai.

részletek
Olvastad már?