Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 27. kedd
Bulvár

Vegán ebéddel és barátokkal hangolt a jet ski Hungaroringjén Kiss Norbi

A „jet ski sport Hungaroringjén", a Jet Power Hungary Dunaharaszti bázisán és jet ski-taván, vegán ebéddel, jetezéssel, és barátai, szurkolói társaságában beszélgetéssel, pihenéssel hangolt a hétvégi hungaroringi Kamion-Eb-futamra a műfaj háromszoros Európa-bajnoka, Kiss Norbert, a Sea-Doo és a Can-Am magyarországi márkanagykövete.

jet ski 3



Kapin Ricsi, a Szurkolók az állatokért mozgalom alapítója, Magyar Gábor fotós, Gillyén Krisztián, Norbi egyik legfiatalabb, szintén autóversenyzőnek készülő szurkolója, és szülei, Marci és Iidi, Norbi kedvese, Márti, Gerencsér Olivér Magyarország legfiatalabb jet ski-világbajnoka, Dudás Zoltán jet ski-instruktor, magyar bajnok mellett Teletál Tibi, az ismert ételfutár cég arca is együtt ejtőzött Norbival Dunaharasztiban. Ahol Magyarország legkomolyabb jet ski tavának partján a jet skizés, az idei, új modellek kipróbálása mellett a beszélgetésé, kikapcsolódásé, és a napozásé volt a főszerep.

jet ski 1

Teletál Tibi többféle, könnyű vegán menüvel lepte meg Norbit, akiről köztudott, hogy állatvédőként, a Kápolnai Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi tagjaként is igyekszik példát mutatni, és a növényi étrend szerint étkezni, amely a környezet és az állatok védelme mellett az egészségre és a sportteljesítményre is jó hatással van.

„Norbi végigkalauzolta vendégeit a Jet Power Hungary Kft új, Közép Európában a műfajban a legnagyobb és legkorszerűbb bemutatótermében, ahol a cég összes márkájának, jet ski-inek, qudjainak, homokfutóinak, trike-jainak a legfontosabb típusai megtekinthetők” – meséli Tóth Árpád kereskedelmi igazgató, aki szerint „jelenleg a legnagyobb kihívás a szabadidős vízi és szárazföldi sporteszközök piacán is az, hogy az ellátási nehézségek időszakában is megtartsák a vevők bizalmát, és azt a vílágszínvonalú kiszolgálást, amit az elmúlt évtizedekben megszokhattak”.

jet ski 2

A cégvezető hozzátette: Kiss Norbi személye a Jet Power Hungary Kft. márka nagyköveteként jelenleg nem kizárólag az eladások fokozása, de a prémium termékek értékeinek, egyedülálló minőségének megismertetésére fókuszál, hiszen a Sea-Doo a vízen, a Can-Am On Road az utakon, és a Can-Am off road a terepen azt a minőséget képviseli, amit Norbi hosszú évek óta a versenypályákon. Hiszen hozzá hasonlóan mi is mindig a legjobbak szeretnénk lenni – fogalmazott a Jet Power Hungary kereskedelmi igazgatója. 

Mivel Kiss Norbi az év talán legfontosabb és minden bizonnyal az egyik legkimerítőbb versenyére készül a hétvégi hungaroringi futamon, talán a hazai versenyhétvége előtt az utolsó alkalom volt egy kis kikapcsolódásra. 

jet ski 4

„A jet skizés kikapcsol, és fel is tölt, ahogy a vízpart maga is” – fogalmaz Norbi, hozzátéve: ezúttal többet ült a parton, és nézte Gerencsér Olivér világbajnok barátja akrobatikus mutatványait, mint amennyi időt vízimotorozással töltött, hiszen nagyszerű alkalom volt barátokkal találkozni és beszélgetni és áttekinteni a cég új vízi és szárazföldi termékeit, amelyeknek műszaki innovációi is érdekelnek.

„Anyacégünk a BRP rendkívül inspiráló időszak előtt áll, hiszen a quadok, jetek, hószánok és trike-ok mellett hamarosan visszatérnek a piacra a legendás CAN-Am enduro és cross motorkerékpárok is, amely egy új és rendkívül izgalmas kihívás, számunkra magyar importőrként is, hiszen belépünk a hazai motorkerékpár importőrök táborába, amely új feladatokat, de komoly lehetőségeket is hordoz - fogalmazott Bóday Pál a Jet Power Hungary kommunikációs igazgatója, hozzátéve: sokan emlékeznek még a Can-Am enduro, és krosszmotorok versenysport világsikereire, amelyek mint tradíció, arra köteleznek, hogy a motorkerékpár és motorsport piacon is a legjobbat nyújtsuk majd” – fogalmaz.

jet ski 5

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: