Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. november 26. szombat

JetSki

Nagy Norbival és állatvédőkkel jet-skizett Kiss Norbi

Kamionversenyzéshez és hegyiversenyzéshez kitűnő kiegészítő sport a jet-skizés. Ezt nem más állítja, mint a háromszoros Európa-bajnok kamionversenyző Kiss Norbi és hazánk egyik legsikeresebb hegyiversenyzője, Nagy Norbi.

részletek

Vegán ebéddel és barátokkal hangolt a jet ski Hungaroringjén Kiss Norbi

A „jet ski sport Hungaroringjén", a Jet Power Hungary Dunaharaszti bázisán és jet ski-taván, vegán ebéddel, jetezéssel, és barátai, szurkolói társaságában beszélgetéssel, pihenéssel hangolt a hétvégi hungaroringi Kamion-Eb-futamra a műfaj háromszoros Európa-bajnoka, Kiss Norbert, a Sea-Doo és a Can-Am magyarországi márkanagykövete.

részletek

A rendőrség jet-ski beszállítója

- Különleges megtiszteltetés, óriási felelősség, és speciális szakmai kihívás az, hogy cégünk, a Jet Power Hungary Kft, amely több, mint negyedszázada a BRP cégcsoport, a Sea Doo jet-skik és a Can-Am terepjárművek hazai importőreként a Tiszai és a Dunai Vízirendészet beszállítója lett – fogalmazott Bóday Pál, a cég kommunikációs igazgatója, aki lapunknak nyilatkozva azt is elmondta: ismét kihívásokkal teli év elé néz a cég, amely azonban a tizennégy évvel ezelőtti gazdasági válság és a két évvel ezelőtt kezdődött Covid-világjárvány alatt is bebizonyította, hogy az ügyfelek magas szintű kiszolgálásából soha nem enged.

részletek

Járműmustrát tartott Kiss Norbi a Jet Power Hungary új bázisán Dunaharasztiban

Elkészült Európa egyik legnagyobb és legkorszerűbb BRP-bemutatóterme és műszaki bázisa Dunaharasztin, a Bombardier szabadidős termékeit közel negyed százada hazánkban forgalmazó Jet Power Hungary Kft. Dunaharaszti bázisán.

részletek

Hiány lehet jetskiből és quadból 2021-ben Magyarországon

A koronavírus miatt részben leálltak vagy műszakokat töröltek a Bombardier (BRP) gyárai a világban, a gyártás korlátozott és akadozik, így fel kell készülnünk arra, hogy azokat a vevőinket, akik nem döntenek időben a kiválasztott termék megrendeléséről, nem tudjuk időben kiszolgálni - mondta el portálunknak Bóday Pál, a Jet Power Hungary Kft. kommunikációs igazgatója, aki hozzátette: a nehézségek ellenére bizakodóak és 2021-ben Kiss Norbert kétszeres Európa bajnok, hatszoros magyar bajnok autóversenyzőt kérték fel Can-Am és Sea-Doo márkanagykövetnek.

részletek

Közös motoros és jet ski-s edzéseket tart Sebestyén Peti és Gerencsér Olivér

Jet-skizés és terepmotorozás. Ebben a két sportágban bizonyosan közös edzéseket tart a jövőben Magyarország két nagyszerű, világhírű fiatal sportolója.

részletek

VIP-teszt Sebestyén Petivel a jet ski sport Hungaroringjén Dunaharasztiban

Bajnokok tesztelik jövő hétfőn a Sea-Doo Sparkot a jet ski sport Hungaroringjén, a Jetpower Hungary bázisán újságírók és vásárlók jelenlétében.

részletek

Vizes kalandok: A Sea-Doo 2020 újdonságai

A kanadai jet ski-gyártó egészen a Fekete-tengerig csábította az AFM szerkesztőségét, hogy bemutassa, nemcsak a murván és az aszfalton, hanem a vízen is óriási élmény a száguldás. A jövő évi újdonságok természetesen erősebbek, tisztábbak és kényelmesebbek, mint valaha.

részletek

Swiftek és Sparkok, apák és fiúk

Rendhagyó csapatépítő programmal kedveskedett Burkus Egon autóversenyző, a Swift Cup Europe promótere a sorozatban szereplő fiatal tehetségeknek.

részletek

A vízen csaptak össze a MotoGP pilótái

Látványos eseménnyel hangolt néhány pilóta a brnói MotoGP-hétvégére - természetesen a Formula.hu is ott volt a helyszínen!

részletek

Magyar Európa-bajnoki cím Vila Realban!

Nem csak Michelisz Norbert és Szabó Zsolt szállított sikert Magyarországnak a hétvégén Portugáliában: ugyanazon a helyszínen Európa-bajnok lett egy 14 éves fiatalember.

részletek

Apja nyomdokain halad Gerencsér Olivér

Büszke lehet fiára, Olivérre, Gelencsér Csaba: Magyarország első jet-ski Európa-bajnokának utódja már 14 évesen leteszi a névjegyét nemzetközi szinten is.

részletek