DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 19. vasárnap

JetSki

Sea-Doo állatbarát jet-ski nap lesz idén a Tisza-tónál és Dunaharasztiban

Az állatbarát jet-ski napokról természetesen nem fog hiányozni Kiss Norbert ötszörös Európa-bajnok autóversenyző sem.

részletek

Gerencsér Olivér: Jövőre a termékpalettánk motorokkal, a vevőkörünk hölgyekkel és fiatalokkal bővül majd

A nők és a fiatalok körében bővítené vevőkörét, növelné a cég forgalmát Gerencsér Olivér, a világ legfiatalabb jet-ski világbajnoka.

részletek

Együtt lazítottak az RC-modell-autós és autóversenyző bajnokok

Mi a közös a jet-ski versenyzésben és az RC-autó modellezésben? Látszólag semmi.

részletek

Jet-skizéssel, Kiss Norbival és a Szurkolókkal hangoltak az orosházi RC modellautó-bajnokok következő futamukra

Jet-ski-zéssel, vegán ebéddel, quadozással, és szakmai beszélgetésekkel készültek következő, július 15-16-i országos bajnoki futamukra Dunaharasztiban, a jet-ski sport Hungaroringjén, a Jet Power Hungary taván az ország legjobbjai között számon tartott orosházi RC modellautó klub tagjai.

részletek

Verne dunai hajósának utódai jet-skivel érkeztek Budapetre

Verne Gyula dunai hajósának kései utódaiként, jet-skikkel hajózzák végig Európa legnagyobb folyóját a Sea-Doo 2023 Danube Expedition résztvevői, akik Budapesten a Marina Parton is kikötöttek, Gerencsér Csaba jet-ski világbajnok, örökös magyar bajnok vezetésével. A jet-ski-s dunai vándorokat a Sea-Doo hazai importőre, a Jet Power Hungary fogadta.

részletek

Csak 2024-ben lehet majd Can-Ammal motorozni, de Sea-Doo-t is időben kell rendelni

Bóday Pál, a BRP cégcsoport hazai importőrének kommunikációs igazgatója szerint a háború, az ellátási láncok akadozása és a nyersanyaghiány a jet-skik, quadok piacára is kellemetlen hatással van.

részletek

Nagy Norbival és állatvédőkkel jet-skizett Kiss Norbi

Kamionversenyzéshez és hegyiversenyzéshez kitűnő kiegészítő sport a jet-skizés. Ezt nem más állítja, mint a háromszoros Európa-bajnok kamionversenyző Kiss Norbi és hazánk egyik legsikeresebb hegyiversenyzője, Nagy Norbi.

részletek

Vegán ebéddel és barátokkal hangolt a jet ski Hungaroringjén Kiss Norbi

A „jet ski sport Hungaroringjén", a Jet Power Hungary Dunaharaszti bázisán és jet ski-taván, vegán ebéddel, jetezéssel, és barátai, szurkolói társaságában beszélgetéssel, pihenéssel hangolt a hétvégi hungaroringi Kamion-Eb-futamra a műfaj háromszoros Európa-bajnoka, Kiss Norbert, a Sea-Doo és a Can-Am magyarországi márkanagykövete.

részletek

A rendőrség jet-ski beszállítója

- Különleges megtiszteltetés, óriási felelősség, és speciális szakmai kihívás az, hogy cégünk, a Jet Power Hungary Kft, amely több, mint negyedszázada a BRP cégcsoport, a Sea Doo jet-skik és a Can-Am terepjárművek hazai importőreként a Tiszai és a Dunai Vízirendészet beszállítója lett – fogalmazott Bóday Pál, a cég kommunikációs igazgatója, aki lapunknak nyilatkozva azt is elmondta: ismét kihívásokkal teli év elé néz a cég, amely azonban a tizennégy évvel ezelőtti gazdasági válság és a két évvel ezelőtt kezdődött Covid-világjárvány alatt is bebizonyította, hogy az ügyfelek magas szintű kiszolgálásából soha nem enged.

részletek

Járműmustrát tartott Kiss Norbi a Jet Power Hungary új bázisán Dunaharasztiban

Elkészült Európa egyik legnagyobb és legkorszerűbb BRP-bemutatóterme és műszaki bázisa Dunaharasztin, a Bombardier szabadidős termékeit közel negyed százada hazánkban forgalmazó Jet Power Hungary Kft. Dunaharaszti bázisán.

részletek

Hiány lehet jetskiből és quadból 2021-ben Magyarországon

A koronavírus miatt részben leálltak vagy műszakokat töröltek a Bombardier (BRP) gyárai a világban, a gyártás korlátozott és akadozik, így fel kell készülnünk arra, hogy azokat a vevőinket, akik nem döntenek időben a kiválasztott termék megrendeléséről, nem tudjuk időben kiszolgálni - mondta el portálunknak Bóday Pál, a Jet Power Hungary Kft. kommunikációs igazgatója, aki hozzátette: a nehézségek ellenére bizakodóak és 2021-ben Kiss Norbert kétszeres Európa bajnok, hatszoros magyar bajnok autóversenyzőt kérték fel Can-Am és Sea-Doo márkanagykövetnek.

részletek

Közös motoros és jet ski-s edzéseket tart Sebestyén Peti és Gerencsér Olivér

Jet-skizés és terepmotorozás. Ebben a két sportágban bizonyosan közös edzéseket tart a jövőben Magyarország két nagyszerű, világhírű fiatal sportolója.

részletek