Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 26. péntek

JetSki

Közös motoros és jet ski-s edzéseket tart Sebestyén Peti és Gerencsér Olivér

Jet-skizés és terepmotorozás. Ebben a két sportágban bizonyosan közös edzéseket tart a jövőben Magyarország két nagyszerű, világhírű fiatal sportolója.

részletek

VIP-teszt Sebestyén Petivel a jet ski sport Hungaroringjén Dunaharasztiban

Bajnokok tesztelik jövő hétfőn a Sea-Doo Sparkot a jet ski sport Hungaroringjén, a Jetpower Hungary bázisán újságírók és vásárlók jelenlétében.

részletek

Vizes kalandok: A Sea-Doo 2020 újdonságai

A kanadai jet ski-gyártó egészen a Fekete-tengerig csábította az AFM szerkesztőségét, hogy bemutassa, nemcsak a murván és az aszfalton, hanem a vízen is óriási élmény a száguldás. A jövő évi újdonságok természetesen erősebbek, tisztábbak és kényelmesebbek, mint valaha.

részletek

Swiftek és Sparkok, apák és fiúk

Rendhagyó csapatépítő programmal kedveskedett Burkus Egon autóversenyző, a Swift Cup Europe promótere a sorozatban szereplő fiatal tehetségeknek.

részletek

A vízen csaptak össze a MotoGP pilótái

Látványos eseménnyel hangolt néhány pilóta a brnói MotoGP-hétvégére - természetesen a Formula.hu is ott volt a helyszínen!

részletek

Magyar Európa-bajnoki cím Vila Realban!

Nem csak Michelisz Norbert és Szabó Zsolt szállított sikert Magyarországnak a hétvégén Portugáliában: ugyanazon a helyszínen Európa-bajnok lett egy 14 éves fiatalember.

részletek

Apja nyomdokain halad Gerencsér Olivér

Büszke lehet fiára, Olivérre, Gelencsér Csaba: Magyarország első jet-ski Európa-bajnokának utódja már 14 évesen leteszi a névjegyét nemzetközi szinten is.

részletek

Defender: Bemutató jetskivel és pilótákkal

A vízi sportok Hungaroringjén, a dunaharaszti jetski-tavon mutatkozik be Magyarországon elsőként a legendás Can-Am márka első igazi munkagépe, a Defender.

részletek

Idén visszatér a jet ski sporthoz a legfiatalabb magyar Európa bajnok

Másfél év kihagyás után idén, a júniusi 4-5-iki szezonnyító Dunaharaszti magyar bajnoki futamtól visszatér a jet ski versenyzéshez Magyarország legfiatalabb Euróba Bajnoka D'Ess Alex Bendegúz.

részletek
Olvastad már?