DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 16. hétfő
Egyéb

Egri Irsai Olivérre esett Gerencsér Olivér jet-ski világbajnok választása

Kitűnő egri borok a Wanda Borháztól és a világ legjobb jet-ski-i a Sea-Doo-tól – két nagyszerű élmény, de a kettőt egyszerre élvezni szigorúan tilos.

Kitűnő egri borok a Wanda Borháztól, a világ legjobb jet-ski-i a Sea-Doo-tól (www.brp.com). Két nagyszerű élmény, de a kettőt egyszerre élvezni szigorúan tilos. Ezt vallja Gerencsér Olivér, a világ legfiatalabb jet-ski világbajnoka és Kerenszky Attila egri borász, séf is, aki nemrégiben vett néhány vízimotoros leckét Dunaharasztiban a “jet-ski sport Hungaroringjén” (www.jetpower.hu) Olivértől.

IMG_9649



„Volt egy médiatendezvény Dunaharasztiban a Jet Powernél, amelynek a Wanda Borház volt a borszállítója, ott ismerkedtünk meg Olivérrel, aki néhány órás jet-ski keckét is adott, hogy megtudjam mi mindent nem tudok a jet-skizésről” - fogalmazott mosolyogva Kerenszky Attila, hozzátéve:

„A Wanda Borház Írsai Olivérje viszont úgy tűnik, különleges élmény volt Olivérnek, mert úgy döntött: idén év végén, az ünnepek előtt,  többek között a mi borainkkal kedveskedik majd a legendás Sea-Doo jeteket forgalmazó Jet Power Hungary Kft törzsvásárlóinak” - meséli az egri borász, hozzátéve: ahogy ő belekóstolt a jet-ski sport rejtelmeibe, úgy lett Gerencsér Olivér alkalmi somelier, hogy „együtt válasszuk ki azt a bort, amellyel nem csak a Sea-Doo jet-ski és Can-Am quadokat vásárló ügyfeleket örvendeztetjük meg, de visszük egyúttal ez egész Egri Borvidék jó hírét”.

„Végül a Wanda Borház Irsai Olivérjére esett a választás, amelyből néhány palackkal meg is leptük Gerencsér Olivért, aki elmondta: a jet-skizéstől időben és térben elválasztva, de örömmel kortyolgatja majd Eger világhírű italát.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: