DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Kirabolták és tolvajokat üldözött Sebastian Vettel

Ellopták a táskáját, majd üldözőbe vette a tolvajokat az Aston Martin pilótája. A német versenyző egy robogóval kezdte el követni a csomagban lévő fülhallgató GPS-jelét, de végül nem járt sikerrel.

Fura helyzetbe került a négyszeres világbajnok, akinek nem alakult túl jól a Spanyol Nagydíj versenyhétvégéje. Sebastian Vettel számára nem volt elég, hogy lemaradt a pontszerzésről Barcelonában, később egy szálloda elől lopták el a táskáját.

A csomagot a Motorsport, és az El Periodico című lap információi szerint az Aston Martin pilótájának autójából tulajdonították el, majd amikor ezt észlelte, egy robogó segítségével eredt utána a tolvajoknak.



Mivel a táskában megtalálható volt a fülhallgatója, így egy iPhone segítéségével rábukkant annak GPS-jelére, és egy robogóra pattanva próbálta megtalálni a tetteseket. Az eszközt végül megtalálta, de a táskát már nem, így vélhetőleg a tolvajok időben megszabadultak tőle.

Az esetet nemrégiben az Aston Martin csapata is megerősítette, és egy közleményt adtak ki a történtekről. „Ma reggel elloptak egy Sebastian Vettelhez tartozó táskát Barcelonában. Megpróbálta megtalálni úgy, hogy az iPhone-jával követte a táskájában lévő fülhallgatóját, de ezt elhagyva találta, így a táskát nem tudta előkeríteni” – írták a csapat hivatalos közösségi oldalain.

A német versenyző természetesen jelentette az esetet a helyi hatóságoknak, akik vizsgálatot indítottak az ügyben.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: