DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 19. kedd
Egyéb

Rajongótenger fogadta Sainzékat Monzában

Ahogy arra számítani lehetett, az Olaszországba érkező Ferrari-pilótákat egy hadseregnyi rajongó fogadta, akik sem vásárolni, sem közlekedni nem hagyták kedvenceiket. De vajon őrültebbek-e az olasz szurkolók, mint a hollandok? Lássuk.

Még időnk sem volt felocsúdni a Hollandiában történtek után, amikor is 70 000 néző szurkolt egy emberként Max Verstappennek a lelátókon. Minden narancssárgába borult és mindenki narancsba öltözött, a versenyhétvége néhány pontján pedig még a közvetítést is narancssárga felhőbe burkolva kellett követnünk. Nem először láttunk ilyet, de a látvány mégis megdöbbentő volt.

Hasonlóképpen érezhetjük magunkat, ha Carlos Sainz Instagram-profilját böngésszük. A spanyol ugyanis közzétett néhány videót arról, milyen fogadtatásban volt része neki és csapattársának Monzában.



Talán nem meglepő az őrület, hiszen Sainz és Leclerc ütős párost alkotnak a Ferrari elmúlt 50 évének legfiatalabb pilótapárosaként, ráadásul szeretnek a rajongók közelében lenni. A spanyol már Magyarországon is készített közös videót a szálloda előtt rá várakozókkal, és annak ellenére, hogy a járvány miatt szigorú szabályokhoz vannak kötve, néhány fotóra is kapható volt.

Bár a világ minden pontját szívesen fogadják a Ferrari pilótáit, Monza mindig is különleges helyet foglalt el az olasz istálló szívében. Hazai pályájukon mindig elképesztő az atmoszféra, amelyet 2019-ben Charles Leclerc maga is megtapasztalhatott, amikor megszerezte a futamgyőzelmet. Hogy idén is állhat-e Ferrari a dobogón, az a hétvégén kiderül, addig is: bízzunk benne, hogy Sainzéknak az első szabadedzésig sikerül kikeveredniük a rajongóseregből.

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Carlos Sainz (@carlossainz55) által megosztott bejegyzés

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: