DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Nyolc hete a Williams-gyárba zárkózik Frank Williams

A 78 éves csapatalapító a koronavírus által fenyegetett csoportba tartozik, hónapokig nem mehet emberek közé. Lánya elárulta, a főhadiszálláson, az F1-es autók között él.

A napokban töltötte be a 78-at a Formula-1 egyik legendás alakja, Sir Frank Williams. A nyaktól lefelé lebénult csapatfőnök rizikócsoportba tartozik a járvány szempontjából, ezért orvosai azt tanácsolták neki, hogy három hónapig egyáltalán ne menjen emberek közé. Sir Frank fogta magát, és beköltözött a Williams grove-i főhadiszállására, amely a kötelező F1-es leállás miatt jelenleg üres. Lánya, Claire Williams számolt be arról, hogy van a sport legendás figurája:

„Nagyon jól érzi magát. Frank a magas kockázati csoportba tartozik, 78 éves és egészségi gondjai vannak” – mondta el a Sky Sportsnak a csapatvezető-helyettes. „Szegény ember régebb óta van bezárva, mint bárki más közülünk. Ez már talán a nyolcadik hete.”

 



„Fantasztikus ápolók vannak mellette, a gyárban él, az autói veszik körbe. Nagyszerű formában van, és remélem, hogy ez így marad a továbbiakban is. Szörnyen hiányzik, Facetime-on keresztül beszélünk vele, én és a kicsim, akit nagyon szeret. Néha viszont apa inkább egyedül akar lenni: a minap azt mondta, ’menj már’, mikor megzavartam őt valamilyen rögbimeccs ismétlése közben. Ebből kiderül, mihez kell tartanunk magunkat! Ahogy látszik, apa kiválóan van” – árult egy megmosolyogtató történetet Claire Williams a kissé különc Sir Frankről.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: