DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Binotto: Csak a szirénákat hallani

A Ferrari csapatfőnöke szerencsésnek érzi magát, hogy sem neki, sem a családjának nincs baja, pedig ami most Olaszországban zajlik, az furcsa és egyben szomorú.

Továbbra is szörnyű a helyzet Olaszországban a koronavírus miatt, hetek óta rengeteg ember veszíti életét, még mindig szigorúak a korlátozások és egyelőre nem látni mindennek a végét - még hétfőn is több mint ötszázan haltak meg a járvány miatt. Mattia Binotto, a Ferrari csapatfőnöke is ebben a közegben él, de neki és családjának szerencsére nincs baja, emiatt pedig nagyon szerencsésnek érzi magát.

binni



"Úgy gondolom, hogy én és a családom is nagyon szerencsések vagyunk, mert mi mindannyian jól érezzük magunkat" - mondta a témával kapcsolatban Binotto a Sky Sportsnak. "Nagyon sajnálom azokat, akik viszont nem ilyen szerencsések. Észak-Olaszországban most csak a mentőautók szirénáit lehet hallani az utcákon, ez furcsa és rossz érzés" - tette hozzá a Ferrari vezére.

"Most mindannyiunknak erősnek kell lennünk és követni a szabályokat, az előírásokat. Ebben a helyzetben ez minden, amit tehetünk. A legfontosabb továbbra is az, hogy maradjunk otthon" - figyelmeztetett, ugyanakkor azt is elmondta, hogy a Ferrari továbbra is igyekszik mindent megtenni azért, hogy segítsen az egészségügynek, amennyit tud. "Ha egy ilyen méretű egészségügyi vészhelyzettel kell megküzdeni, akkor vállalatként fontos, hogy minden lehetőséget kihasználjunk arra, hogy segítsünk. Mi a Ferrarinál ezt csináljuk. Segítünk a tudásunkkal és mindent megteszünk, amire szükség van tőlünk."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: