DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Hamilton elveszítette egy barátját

A Mercedes hatszoros világbajnoka 14 év ismertség után tragikus körülmények között elveszítette egy jó barátját, aki 2007 óta minden Brazil Nagydíjon a pilóta testi épségére vigyázott.

A száguldó cirkusz természetéből fakadóan egy Formula-1-es pilóta karrierje során számtalan emberrel megismerkedik. A csapattagok és az ellenfelek mellett az FIA munkatársai, a támogatók és a sajtó munkatársai is régi ismerősként köszönnek vissza, de ott vannak a személyesebb kapcsolatok is, mint a menedzser vagy a fizikoterapeuta. Ez utóbbiak közül veszített el a héten Lewis Hamilton egy barátot.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sad news. My condolences Lewis, my prayers and my thoughts are with you @lewishamilton #lewishamilton #rip

Daniela Fonseca (@dani_ffonseca_) által megosztott bejegyzés,

A brit világbajnok a napokban értesült a hírről, hogy brazil testőre, Tony tragikus hirtelenséggel életét veszítette, miután autóbalesetet szenvedett. A férfi 14 éve, Hamilton F1-es debütálása óta együtt dolgozott a pilótával –minden Brazil Nagydíjon ő felelt Hamilton testi épségéért.

A Mercedes pilótája az Instagramon osztott meg egy ezzel kapcsolatos bejegyzést, amiben elárulta, mennyire hálás azért, hogy megismerhette Tonyt, akinek most a családjáért imádkozik. Emlékeztetett mindenkit az élet rövidségére, és azt tanácsolta, éljük meg a jelent, hiszen a holnapja senkinek sem garantált.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: