DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 9. szombat

Gyász

„Haver, az egész paddocknak hiányozni fogsz”

A fiatal holland tehetség, Dilano van ’t Hoff halálát követően a közösségi médiát elárasztották a megemlékezések – versenytársak és az F1 közösségének tagjai nyilvánítottak részvétet.

részletek

Halálos baleset történt a Formula Regional spái futamán

Szörnyű tragédia: újabb áldozatot követelt Spa-Francorchamps, ezúttal egy 18 éves holland pilóta veszítette életét. Nyugodjon békében!

részletek

Verstappen-pole és megingó ülések – pénteki hírek

Gyász, szabadedzés, pénteki időmérő, csalódott Hamilton, feljavuló Ferrari és persze egy Verstappen-pole, amihez a felügyelőknek is volt egy-két szava.

részletek

Hamilton felfedezése, a Toyota sikere – vasárnapi hírek

Steiner szerint idővel elfogy a Red Bull előnye, Hamilton erősebb lett mentálisan, a Toyota ezúttal is győzni tudott a WEC-ben, de sajnos egy tragédia is jutott vasárnapra. Ismét összegyűjtöttük a nap legfontosabb híreit.

részletek

Döbbenet: Újabb ralis haláleset, a pilóta és a navigátor is életét vesztette

Ezúttal egy spanyol versenyen történt tragédia: a páros mindkét tagja elhunyt a balesetben, az orvosi stáb nem tudta őket megmenteni. Nyugodjanak békében!

részletek

Gyász: Elhunyt Cserkuti „Öcsi”

Távozott közülünk a magyar autósport legendája, Cserkuti József, vagy ahogy mindenki ismerte, Öcsi. Nyugodjon békében!

részletek

Elhunyt az első turbós futamgyőztes

Gyászol a Renault és az F1: elhunyt Jean-Pierre Jabouille, aki a francia gyár első pole-ját és győzelmét szerezte a királykategóriában.

részletek

Döbbenet: elhunyt Ken Block

Sokkoló hír érkezett kedd reggel: életét vesztette a népszerű showman-autóversenyző, Ken Block. Nyugodjon békében.

részletek

Újabb francia F1-es távozott az élők sorából

Életének 68. évében, december 23-án elhunyt Philippe Streiff, egykori francia autóversenyzó. 1984-ben debütált az F1-ben.

részletek

Chrissy Rouse és Phil Read: duplán gyászol a motorsport

Végzetesnek bizonyult az a baleset, amelyet Chrissy Rouse a Brit Superbike-bajnokság múlt hétvégi doningtoni fordulóján szenvedett el. Emellett 83 éves korában elhunyt a hétszeres vb-első Phil Read.

részletek

II. Erzsébet királynőt gyászolja az F1

Életének 97. évében elhunyt II. Erzsébet, az Egyesült Királyság királynője. A hét évtizeden át regnáló uralkodót a sportvilág is gyászolja, ez alól az F1 sem kivétel.

részletek

Ezért azonosították félre az elhunytat a Man TT-n

Az idei Man TT legbizarrabb esetét egyértelműen Cesar Chanal és Olivier Lavorel halálos oldalkocsis balesete okozta, ahol összekeverték a két versenyzőt és rosszul azonosították a holttestet.

részletek