Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Gyász

Gyász: Elhunyt a híres tervező, Mo Nunn

79 éves korában elhunyt Morris Nunn, az Ensign F1-es istálló alapítója. Igazi mérnöki sikereit az IndyCarban találta meg, nagyrészt neki köszönheti a győzelmeket Zanardi, Montoya és Fittipaldi is.

részletek

Az autósport megrendülten gyászolja Gurney-t

A versenyzői világ ismét elvesztette egy nagy egyéniségét és ez természetesen nem hagyta hidegen a korábbi barátokat, versenyzőtársakat sem. Egy igazi amerikai hős távozott.

részletek

Gyász: Elhunyt Dan Gurney

Újabb veszteség érte a száguldó cirkuszt, Dan Gurney személyében eltávozott az egyetlen olyan amerikai futamgyőztes, aki amerikai autóval tudott nyerni. 86 éves korában érte a halál.

részletek

Gyász: Elhunyt a motoros legenda

Sajnos az aggasztó hírek után nem állt be javulás a múlt héten balesetet szenvedett spanyol legenda állapotából, aki csütörtök kora este, 70 évesen távozott az élők sorából.

részletek

Arat a halál a Man-szigeten

Háromra nőtt az idei Man-szigeti TT haláleseteinek száma, méghozzá 24 óra alatt: Davey Lambert és Jochem van den Hoek után a legendás futam leggyorsabb ír motorosa, Alan Bonner vesztette életét.

részletek

Már két halott a Man-szigeten

Újabb halálos áldozatot követelt a világ legőrültebb utcai motorversenyeként ismert Man-szigeti TT: a holland Jochem van den Hoek 24 óra alatt a második versenyző, aki meghalt a 60 kilométeres versenypályán.

részletek

Megható emlékekkel búcsúzik Hayden öccse

Miután bátyjuk, Tommy a család nevében búcsúzott az elhunyt világbajnoktól, a legfiatalabb Hayden-testvér, Roger az Instagramon tett közzé néhány könnyfakasztó mondatot egy kép kíséretében.

részletek

Nicky Hayden: Akit nem lehetett nem kedvelni

Hétfő késő délután elhunyt Nicky Hayden, aki múlt szerdán szenvedett súlyos sérüléseket okozó kerékpárbalesetet. Halálával nem csak egy bajnok, egy legenda, hanem egy csupaszív sportember távozott közülünk.

részletek

Megrázta a világot Hayden halálhíre

A motorsport világa gyászba borult május 22-én: egy cesenai kórházból megérkezett a hír, melytől napok óta féltünk... Pályatársak, kollégák, barátok gyászolják 2006 világbajnokát, Nicky Haydent.

részletek

Elment egy legenda: 83 évesen elhunyt John Surtees

Nagyon szomorú hír rázta meg a világ autósportját: 83 éves korában elhunyt "Big John" azaz John Surtees, az egyetlen versenyző, aki autóval és motoron is világbajnok lett - egyúttal a legidősebb F1-es világbajnok.

részletek

Elhunyt Léhi Sándor

Meghatározó tagját veszítette el a Textura Sport Club: Léhi Sándor, a csapat versenyautóinak építője, felkészítője végleg letette a szerszámot, óriási űrt hagyva ezzel maga után a családjában, barátai körében, a csapatban és az egész magyar autósportban.

részletek

Elhunyt Hannes Arch, az Air Race bajnoka

Helikopterbalesetben életét veszítette az osztrák Hannes Arch, a Red Bull Air Race egyik alapembere, Besenyei Péter korábbi ellenfele, aki Budapesten júliusban dobogóra állt.

részletek
Olvastad már?