Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 8. hétfő

Gyász

Gyász: elhunyt egy cseh raliversenyző

Szörnyű hír érkezett Szlovákiából: a hétvégi raliverseny első gyorsasági szakaszán súlyos balesetet szenvedett egy cseh páros, a navigátor pedig nem élte túl az ütközést.

részletek

IndyCar: 77 évesen elhunyt Kevin Kalkhoven

Rövid betegség után, 77 éves korában elhunyt Kevin Kalkhoven, a Cosworth, a Pi Electronics, a KV Racing csapat és a Champ Car World Series korábbi társtulajdonosa.

részletek

Gyász: elhunyt egy önkéntes sportbíró, miután kirepült a pályáról a túraautó

Szörnyű hír: a Brands Hatch pályán rendezett klasszikus túraautó-verseny során baleset történt, a kirepülő autó pedig egy sportbírói állásba csapódott. Az ott munkát végző önkéntes életét vesztette. Nyugodjon békében!

részletek

Koronavírusban elhunyt Vincze Márton raliversenyző

Gyászol a magyar autósport: 51 éves korában elhunyt Vincze Márton raliversenyző. A pilótát a koronavírus-fertőzés győzte le.

részletek

Elhunyt a Ferrari-növendék koronavírusos apja

Szörnyű hírt osztott meg a világgal szombaton éjjel az orosz Robert Svarcman, a Ferrari versenyzői akadémiájába tartozó Formula-2-es pilóta: 52 éves apja, Mihail Svarcman betegség következtében eltávozott az élők sorából.

részletek

Hamilton elveszítette egy barátját

A Mercedes hatszoros világbajnoka 14 év ismertség után tragikus körülmények között elveszítette egy jó barátját, aki 2007 óta minden Brazil Nagydíjon a pilóta testi épségére vigyázott.

részletek

Kiváló terepralist gyászol a magyar autósport

Szomorú hír érkezett szombat reggel: váratlanul elhunyt a magyar- és nemzetközi terepralis közösség megbecsült tagja, Bognár József. A kiváló sportember 47 esztendős volt.

részletek

Az F1 világa is gyászolja Kobe Bryantet

Tragikus hír érkezett vasárnap este, helikopter-balesetben elhunyt milliók példaképe, a világ valaha volt egyik legjobb kosárlabdázója, Kobe Bryant. A szörnyűség az egész sportvilágot megrázta, a Formula-1 sem kivétel.

részletek

Gyászol a Verstappen család

Hosszantartó súlyos betegség után 72 esztendős korában elhunyt Max Verstappen nagyapja, Frans. Jos édesapja sokszor rendezett összejöveteleket, bulikat, ahol unokája versenyei mentek a kivetítőn.

részletek

21 éves lányát gyászolja Jody Scheckter

Szörnyű tragédia érte a nemrég Monzában hosszú idő után felbukkanó Formula-1-es világbajnok családját. Jody Scheckter elveszítette hat gyermeke egyikét, a súlyos betegség után drogtúladagolásban elhunyt Ilát.

részletek

Az egész motorsport gyászolja Niki Laudát

A világbajnok pilóták a Formula-1 legnagyobb kincsei, így Niki Lauda halálhírére is az egész sport gyászba burkolózott. Frissülő cikkünk a versenyzők és a csapatok megemlékezéseivel.

részletek

Gyász: Elhunyt a híres tervező, Mo Nunn

79 éves korában elhunyt Morris Nunn, az Ensign F1-es istálló alapítója. Igazi mérnöki sikereit az IndyCarban találta meg, nagyrészt neki köszönheti a győzelmeket Zanardi, Montoya és Fittipaldi is.

részletek