DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Bottas a szakállról és a befogott szájakról

Egy játékos interjúban Valtteri Bottasnak a mondatokban hagyott üres helyeket kellett kitöltenie. Némely válasza vicces, mások kiszámíthatóak, de akad néhány igazán magas labda is a finn számára…

EE1Uh__WkAIqvjN



Ha a Mercedes versenyzői azt hitték, hogy a Malajziai Nagydíj naptárból való kikerülésével nem kell többé a főszponzor Petronasnál jópofizniuk, akkor rosszul hitték. Idén Valtteri Bottas lett a kiválasztott, akinek a Szingapúri Nagydíj előtt a szomszédos Kuala Lumpurban volt jelenése. És hogy egy szponzorrendezvényen valami érdekeset is lehessen adni a rajongóknak, készültek a finn számára néhány táblával, amelyeken a kihagyott részeket kitöltve árulhatott el magáról néhány érdekességet.

 

Alább Bottas kilenc válasza, az aláhúzott szavak jelzik azokat a mondatrészeket, amelyeket ő adott hozzá. Mondjuk úgy, hogy nem mindegyik volt teljesen őszinte!

 

- Ha választhatnék egy szuperképességet, akkor az a teleportálás lenne, mert sokszor nem szívesen vesztegetem utazással az időt.

 

- A múlt télen szakállat növesztettem, mert elfelejtettem borotválkozni.

 

- Az egyik legnagyobb csínytevésem gyerekkoromban az volt, amikor ellógtam az iskolából, mert helyette gokartozni akartam.

 

- Az első jármű, amivel baleseteztem, egy gokart volt, mert az volt életem legelső köre egy gokartban, és nem tudtam, hogy fékezni is kell bizonyos kanyarok előtt, így csak a hajtűig jutottam el baleset nélkül.

 

- A legjobb trükköm egy buli során az, hogy észrevétlenül eltűnök, mert néha tényleg szükségem van rá, hogy jól kialudjam magam.

 

- Ha az életem hátralévő részében csak egyetlen dolgot ehetnék, az a zabkása lenne, mert erőt ad!

 

- Ha nem jutottam volna el oda, ahol most vagyok, akkor jégkorongozó lennék, mert azt a sportot is nagyon szerettem gyerekkoromban, és még mostanság is sokat játszom.

 

- Gyerekként a példaképem a versenyzésben Mika Hakkinen volt, mert nehezen indult a karrierje, hét évbe tellett, hogy megszerezze első győzelmét, közben túlélt egy nagy balesetet, de visszaküzdötte magát és kétszeres bajnok lett.

 

- A szezonom eddigi legkiemelkedőbb pillanata a melbourne-i győzelem volt, mert nagyon jó érzés volt befogni a kritikusok száját.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: