DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Beteg gyermek arcára csalt mosolyt Michelisz

Hiába elfoglalt autóversenyző, csapattulajdonos és családapa egyben, Michelisz Norbertnek még így is jut ideje az önzetlen gesztusokra. Tegnap egy beteg gyermeket látott vendégül csapatánál.

A TCR Európa-kupa mezőnyének tagjaként Michelisz Norbert és csapata a Hungaroringre látogatott július második hétvégéjén, ezt kihasználva pedig nem szalasztotta el a lehetőséget, hogy egy gyermek álmát is megvalósítsa – írta az index.hu. A WTCR pilótája a Csodalámpa Alapítvánnyal karöltve szerzett örömet a rosszindulatú daganattal küzdő Leventének, akinek nagy vágya volt, hogy bejusson a M1RA garázsába.

michelisz-levente-csodalampa



Michelisz– önmagához hűen – örömmel teljesítette a felkérést, ráadásul még egy meglepetéssel is készült rajongója számára: azon túl, hogy Levente testközelből figyelhette a csapat mérnökeit és szerelőit munka közben, még a szombati időmérőt követő megbeszélésre is beülhetett, ahol a szakemberek a pilótákkal közösen értékelték a kvalifikációs teljesítményt, és átbeszélték az aznapi stratégiát.

Michelisznek nem ez az első együttműködése a Csodalámpával, a 2013-as hungaroringi WTCC-s hétvégén ugyanis a tinédzser Mészáros Tamást egy próbakör erejéig autóztatta meg a Formula-1-nek is otthont adó versenypályán.

Levente egy éve tagja az alapítványnak, amely az elmúlt 15 évben több, mint 3300 súlyos beteg gyermek álmát váltotta már valóra.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: