DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Schumacher SMS-t küldött a feleségének?

Az egyik német újság szombati száma a címlapon hozta le a hírt, miszerint a 2013 végén súlyos síbalesetet szenvedő F1-es legenda SMS-t írt a feleségének. Nem árt azért fenntartásokkal kezelni ezt…

Michael Schumacher egy évvel végleges visszavonulása után, 2013. decemberének legvégén szenvedett súlyos síbalesetet. A hétszeres világbajnok állapotáról azóta meglehetősen kevés hivatalos információ érkezett. Sabine Kehm, a német legenda szóvivője általában csak annyit közöl a nyilvánossággal, hogy hosszú út áll Schumacher előtt, a sajtó értesüléseit pedig rendre cáfolja.

Könnyen lehet, hogy ezúttal is erre kerül majd sor, mindenesetre a Die Aktuelle német lap a mai számának címlapján az ex-pilóta látható, a cím pedig azt állítja, hogy Schumacher már képes SMS-t is küldeni. Az üzenet tartalma az újság szerint ennyi volt: „Szeretlek”, amelyet a feleségének küldhetett – már amennyiben igaz maga a hír. Ezt ugyanis távolról sem szabad hivatalos információként kezelni, s csak remélni tudjuk, hogy a német újság nem pusztán hasznot akar húzni a Formula-1 történetének legsikeresebb versenyzőjéből.



schumacher-sms-die-aktuelle

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: