DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Matt LeBlanc is távozik a Top Gearből?

Úgy tűnik, akár ismét teljesen lecserélődhet a legendás műsor stábja, Chris Evans kiszállása után ugyanis a Jóbarátok színészének maradását sem lehet biztosra venni – ezt ő maga nyilatkozta.

Ha azt mondjuk, hogy a Top Gear legutóbbi évada, amely az első volt, amiben nem Clarkson, Hammond és May tűntek fel műsorvezetőként, nem örvendett túl nagy sikernek, akkor még finoman fogalmaztunk. A kritikusok és a nézők egyaránt lehúzták: különösen Chris Evans személyével adódtak problémák, aki néhány hete be is jelentette, hogy elhagyja a műsort.

topgear-1



A távozás után Matt LeBlanc maradt egyedüli húzónévként a korábban közkedvelt sorozatban, ám úgy tűnik, a színész sem feltétlenül a Top Gearben képzeli el a jövőjét. A Jóbarátok sztárjának ugyanis ősszel új vígjáték-sorozata (Man with a Plan) indul a CBS csatornán, miközben az autós műsor a BBC-n fut. Amikor LeBlanc-t arról kérdezték, a kettő közül melyik élvez nála prioritást, egyértelmű választ adott:

„A sitcom jelenti számomra az elsőszámú munkát” – idézi szavait az Independent. Azt ugyanakkor a színész is megerősítette, hogy szeretné folytatni a Top Geart, de még fogalma sincs róla, mit hoz a jövő ilyen téren: „Még semmi sem hivatalos ezzel kapcsolatban, de szeretném folytatni. Talán érdemes lenne felhívni a BBC-t” – zárta LeBlanc.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: