Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 8. szombat

TopGear

Elrajtolt a BBC TopGear magyar kiadása

Bemutatták a BBC TopGear autós magazin magyar nyelvű változatát, ami a hazai autó- és motorsport rajongók igényeire lett szabva.

részletek

Magyarul is megjelenik a BBC TopGear

Elrajtolt a világ legnépszerűbb autós magazinjának magyar nyelvű változat.

részletek

Ken Block száguld, Matt LeBlanc kikészül

Elképesztő videót tett közzé nemrég a TopGear: Ken Block Hoonigan Mustangjával elvitte "egy körre" a műsor egyik házigazdáját, Matt LeBlanc-t.

részletek

Emlékeztek még, amikor Schumacher volt a Stig?

Útjára indult a Top Gear legendás hármasának új műsora, a Grand Tour, ennek kapcsán idézzük fel a régi sorozat egyik legemlékezetesebb jelenetét: a Stig szerepében a hétszeres világbajnok Michael Schumacher.

részletek

Matt LeBlanc is távozik a Top Gearből?

Úgy tűnik, akár ismét teljesen lecserélődhet a legendás műsor stábja, Chris Evans kiszállása után ugyanis a Jóbarátok színészének maradását sem lehet biztosra venni – ezt ő maga nyilatkozta.

részletek

Kiszáll a Top Gear egyik műsorvezetője!

Még csak hat epizódot élt meg az új felállásban a rendkívül népszerű BBC-s műsor, a gyenge nézettségi mutatók és a folyamatos nézői kritikák miatt az egyik műsorvezető máris elhagyja a szériát.

részletek

Véget ér az amerikai Top Gear

Ezt maga a BBC erősítette meg a napokban, miután az egyik műsorvezető a közösségi oldalán már szétkürtölte a hír. Persze ez nem azt jelenti, hogy a széria teljesen eltűnik a süllyesztőben.

részletek

Buttont követelik a Top Gear új műsorvezetőjének

A briteknek annyira tetszett F1-es pilótájuk múltkori szerepvállalása a világ legnépszerűbb autós műsorában, hogy műsorvezetőnek akarják az „üvöltő” hangú Chris Evans helyére.

részletek

Pörgős előzetes a hamarosan újrainduló Top Gearhez

Május 22-én indul a Top Gear legújabb, 23. évada az új stábbal. A jelek szerint a járgányok és a helyszínek továbbra is hozni fogják a régi hangulatot, és jól láthatóan a műsorvezetők is élvezik, amit csinálnak.

részletek

Májusban érkezik a vadonatúj Top Gear

Bemutatták a vadonatúj Top Gear sorozat előzetesét, amely az Egyesült Királyságban, Egyesült Államokban, Franciaországban, Marokkóban és az Egyesült Arab Emirátusokban forgatott jelenetekbe mutat betekintést.

részletek

Ken Block: Ez mesterséges botrány, semmi más

Ken Block saját közösségi oldalán reagált az őt és a Top Geart ért vádakra azt illetően, hogy egy háborús emlékmű mellett forgattak Londonban, ami sokak szerint kegyeletsértő cselekedet volt.

részletek

Kegyeletsértő volt a Top Gear londoni forgatása?

A BBC alighogy elkezdte az új Top Gear-epizódok forgatását, máris magyarázkodnia kellett: Ken Block és Matt LeBlanc háborús emlékmű mellett túráztatott egy Ford Mustangot.

részletek
Olvastad már?