DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

BBC

Hamilton lett az év sportszemélyisége

Újabb rangos elismerést zsebelt be az F1 újdonsült hétszeres világbajnoka, akit a BBC másodjára jutalmazott az Év Sportszemélyisége-díjjal.

részletek

Hamiltont választották a legbefolyásosabb fekete britnek

Nagy-Britannia legbefolyásosabb feketéjének választotta a BBC az F1 újdonsült hétszeres világbajnokát, aki a sportban tett kezdeményezéseivel érdemelte ki a kitüntetést.

részletek

Megérkezett a LEGO Technic Top Gear Rallyautó

A LEGO Csoport bemutatta a legelső, a BBC Studios-zal közösen megálmodott LEGO® Technic™ Top Gear szettet. Az új, applikációval irányítható LEGO Technic Top Gear Rallyautó egy hamisítatlan GT rallyautó, ami 2019. december 26-tól érhető el, és 9 éven felüli rajongóknak ajánlott.

részletek

Palmernek sokkal jobb az F1-en kívül

Rövid és feledhető Formula-1-es karriert futott be Jolyon Palmer, ám közben el is vesztette a sport iránti szeretetét. Miután a Renault menesztette, szinte megkönnyebbült.

részletek

Palmer: Nem csak Raikkönen volt hibás

Már másfél hete történt a Hamilton-Raikkönen incidens a Brit Nagydíj első körében, amiért a Ferrari-pilótát megbüntették. Egykori kollégája szerint Hamilton is óvatosabb lehetett volna.

részletek

Palmer visszatér a Formula-1-be

Jolyon Palmer a tavalyi év hajrájában ugyan elvesztette ülését a Renault-nál, de a sikertelen brit máris visszatér a Formula-1-be. A pályán ugyan nem találkozhatunk vele, a pályán kívül azonban igen.

részletek

Ezért nem szerződteti a Williams Kubicát

Sokak szerint a pénz az oka, hogy a grove-i alakulat nem Kubica mellett dönt majd, hanem Szirotkint választja. A BBC riportere próbálta feltárni a valós indokot a lengyel pilóta ellen.

részletek

Palmer berágott egy újságírónőre

A Renault brit F1-es pilótája idén sokadszorra törte össze autóját a pénteki szabadedzésen - Palmer még ezt megelőzően adott egy interjút a BBC-nek, az őt kérdező riporterhölgy azonban nem tette zsebre a választ, amit egyik kérdésére kapott.

részletek

Matt LeBlanc is távozik a Top Gearből?

Úgy tűnik, akár ismét teljesen lecserélődhet a legendás műsor stábja, Chris Evans kiszállása után ugyanis a Jóbarátok színészének maradását sem lehet biztosra venni – ezt ő maga nyilatkozta.

részletek

Kiszáll a Top Gear egyik műsorvezetője!

Még csak hat epizódot élt meg az új felállásban a rendkívül népszerű BBC-s műsor, a gyenge nézettségi mutatók és a folyamatos nézői kritikák miatt az egyik műsorvezető máris elhagyja a szériát.

részletek

Véget ér az amerikai Top Gear

Ezt maga a BBC erősítette meg a napokban, miután az egyik műsorvezető a közösségi oldalán már szétkürtölte a hír. Persze ez nem azt jelenti, hogy a széria teljesen eltűnik a süllyesztőben.

részletek

Buttont követelik a Top Gear új műsorvezetőjének

A briteknek annyira tetszett F1-es pilótájuk múltkori szerepvállalása a világ legnépszerűbb autós műsorában, hogy műsorvezetőnek akarják az „üvöltő” hangú Chris Evans helyére.

részletek