DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Alonso már a gyerekvállalásról álmodik

Az F1 egyik legtapasztaltabb és legrespektáltabb pilótája nem él a jövőben, de néha elgondolkozik azon, hogy milyen lesz a családja - persze előbb meg kell találnia az ideális társat hozzá.

Bár a McLaren-Honda fejlődő tendenciát mutat, könnyen lehet, hogy a folyamatos sikertelenség egyre inkább arra sarkallja Fernando Alonsót, hogy Forma-1 utáni életén gondolkodjon. Az ESPN-nek adott interjújában kifejtette, hogy nagyon várja az új F1-es autókat, melyek a várakozások szerint több másodperccel gyorsabbak lesznek, és a vezetésük is élvezetesebbé válik majd - de ha nem így lesz, akkor a távozást sem zárja ki.



A spanyol régi vágya a Le Mans-i 24 órás, e mellett pedig akár azt sem zárja ki, hogy hamarosan családot alapítson. Alonsót a gyönyörű modellel, Viki Odintcovával boronálták össze a lapok, újabban viszont egy olasz szépséget, Linda Morsellit emlegetik párjaként. Mindenesetre a pilóta elmondta, örülne neki, ha hamarosan családot alapíthatna. „Nagyszerű dolog, ha családod van. Persze előbb találnom kell egy nőt! Az F1 utáni életemben ez lesz az első számú célom, és már várom is.”

„Egész életemet a kormány mögött töltöttem. Amikor a gyerekeim három, négy, öt évesek lesznek, valamire megtaníthatom őket az autókkal kapcsolatban - nem a teniszre, vagy bármire, amihez nem értek. Nagyon szép lenne ezeket átadni valaki olyannak, akit szeretsz. Másfelől viszont nagyon kemény ez az életmód, de ha a gyerekeim szeretni fogják a versenyzést, rendben van. Ha viszont nem, akkor sem leszek csalódott, mert bár ez az életmód sokat ad neked, sok mindent is vesz el. A Forma-1-en túl is élvezetes lehet az élet.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: