DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Így látja az F1-et Ecclestone lánya

A királykategória első emberének lánya, Tamara maga is közismert személyiség, különösen Nagy-Britanniában, így időről-időre mikrofonvégre kapják, hogy nyilatkozzon – most épp a Formula-1-ről.

Bernie Ecclestone-nak két gyermeke született egykori feleségétől, a horvát származású modelltől, Slavicától, akik közül az idősebb, Tamara igyekezett kitörni híres szülei árnyékából. A jótékonysági akcióiról, televíziós szerepléseiről és üzleti tevékenységeiről is híressé vált fiatal hölgyet nemrég a Paddock Magazine interjúvolta meg, s sok más mellett természetesen a Formula-1-ről is kikérdezték.

„Mindig is az életem fontos része volt, és igen, rendszerint még most is élvezem a nagydíjakat” – mondta Tamara Ecclestone, akit ezt követően arról kérdeztek, hogy szerinte mit tehetne a sportág a szurkolókért: „Nos, úgy vélem, hogy a Formula-1 már így is rengeteg embert ér el a közösségi médián keresztül, a csapatok és a versenyzők így érintkeznek a rajongókkal. Még ha nem is látogatsz ki a futamokra, könnyedén az egész részesének érezheted magad a versenyzők, valamint az online közvetítés követésével.”

tamara_



Az „exkluzivitás vagy nyitottság” kérdésben Tamara a középútra törekedne, s szerinte az F1 nagyjából a megfelelő pozíciót foglalja el jelenleg e tekintetben: „Tulajdonképpen úgy gondolom, hogy a kettő tökéletes egyensúlyban van. Amikor a Formula-1 megérkezik egy városba, annak minden lakója az előkészületek részévé válik, s kihat rá az izgatottság, még akkor is, ha nem jutnak ki a versenypályára.”

S hogy milyen szlogent választana a Formula-1-nek? Nos, erre kissé sablonos válasz érkezett Tamarától: „Nem hiszem, hogy különösebben szükséges lenne, szerintem nagyon jól megvan mindenfajta szlogen nélkül: a Formula-1 magáért beszél.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: