Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 20. szerda

TamaraEcclestone

Ecclestone unokája minden nap robbantja a cukiságbombát

Tamara Ecclestone, az F1 urának nagyobbik lánya korábban csinos testével hívta fel magára a figyelmet, amióta azonban anya lett, minden figyelmét egy szem kislányára fordítja - hihetetlenül édes!

részletek

Így látja az F1-et Ecclestone lánya

A királykategória első emberének lánya, Tamara maga is közismert személyiség, különösen Nagy-Britanniában, így időről-időre mikrofonvégre kapják, hogy nyilatkozzon – most épp a Formula-1-ről.

részletek

Válsághelyzet: Ecclestone veje börtönbe megy?

Igazi krízishelyzet alakult ki Bernie Ecclestone családjában: egy drogbáró megszöktetése miatt kerülhet börtönbe az F1-vezér középső lányának férje – méghozzá elég hosszú időre...

részletek

Ecclestone lányai és a dollármilliók

A Formula-1-et irányító Bernie Ecclestone-nak három lánya született, de a hírekben szinte mindig csak Petra és Tamara nevével találkozunk. Nem is csoda, hiszen ilyen anyagi háttérrel tudnak élni rendesen.

részletek

Ecclestone-éknál mindig az asszony parancsolt

Bernie Ecclestone nemcsak karrierje során, hanem magánéletében is sok mindent megélt. Mindig jóval fiatalabb nőket választott maga mellé. Négy komoly kapcsolatából három házassággal végződött.

részletek

A strandon villantott Tamara Ecclestone

A cannes-i strandon villantott Tamara Ecclestone, aki a szülés ellenére is bombaformában van – a 2013-ban a Playboy kedvéért is levetkőző modellt ezúttal kislánya segítette hozzá ehhez...

részletek
Olvastad már?