DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Válsághelyzet: Ecclestone veje börtönbe megy?

Igazi krízishelyzet alakult ki Bernie Ecclestone családjában: egy drogbáró megszöktetése miatt kerülhet börtönbe az F1-vezér középső lányának férje – méghozzá elég hosszú időre...

Brit sajtóértesülések szerint Bernie Ecclestone középső lánya, Tamara családjában komoly válsághelyzet alakult ki, miután a 31 esztendős, korábban televíziós riporterként is dolgozó hölgy férjét, Jay Rutlandet letartóztatták.

ecclestone_d



A 34 esztendős üzletember a jövő hónapban, Londonban áll bíróság elé, miután a vád szerint hozzásegítette James Tarrant nemzetközileg ismert és körözött drogbárót, hogy megmeneküljön az igazságszolgáltatás elől – még 2010-ben. Ha Rutlandet elítélik, Ecclestone unokájának édesapja hosszú börtönre számíthat.

A Sun arra is kitér, hogy Bernie Ecclestone teljes értékben támogatja lányát és vejét ebben a nehéz helyzetben, míg Rutland képviselője azt hangsúlyozta, hogy ügyfele tagadja a vádakat, s mindent meg fog tenni saját igazának bizonyítása érdekében.

Tamara Ecclestone korábban Playboy-fotózása miatt is a figyelem középpontjába került, az erről készült galériánkat ide kattintva találjátok. Érdemes! 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: