DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

Börtön

Unser mindent beismert, de megússza a börtönt

Az Indy 500 kétszeres győztesét, a korábbi amerikai szuperhős Al Unser Jr.-t májusban ittas vezetésért tartóztatták le. A bíróságon elismerte bűnösségét, de megúszta felfüggesztett büntetéssel.

részletek

Óvadék ellenében szabadult a Renault-elnök

Kilencmillió dollárnyi óvadék ellenében szabadlábra helyezték a Renault volt elnökét. Carlos Ghosnt novemberben tartóztatták le súlyos pénzügyi visszaélések miatt Japánban, most távozhatott.

részletek

Börtönbe kerülhet Briatore

A Benetton és Renault korábbi F1-es csapatfőnöke, a paddockban mostanság gyakori vendég playboy régóta az olasz hatóságok bögyében van - újabb kemény hetek várnak rá.

részletek

Mallya retteg az indiai börtöntől

Kiadatási parancs van érvényben a Force India csapatfőnöke ellen: Vijay Mallya egy börtönben elkövetett gyilkossággal érvel amellett, hogy ne adják át hazája igazságszolgáltatásának.

részletek

Fogdába került Jos Verstappen

A Red Bull-pilóta Max Verstappen édesapja, a korábban maga is F1-ben versenyző 45 éves holland kocsmai verekedésbe keveredett, melyben ő is megsérült.

részletek

Egy „taxisverő” F1-es pilóta börtönélményei

Sokan tudják, hogy Michael Schumacher milyen körülmények között debütált az F1-ben, azt viszont kevesen, hogy pontosan milyen események láncolata vezetett hozzá - elődje, Bertrand Gachot most mindent elmondott, a londoni incidenstől kezdve a meghurcoltatáson át az újabb csalódásig.

részletek

Szörnyű bűnért megy börtönbe a bajnok fia

Egy borzasztó bűncselekmény miatt ítélték el a háromszoros világbajnok Sir Jack Brabham fiát, Garyt. Az egykor az F1-gyel is megpróbálkozó ausztrál hosszú börtönbüntetésre számíthat.

részletek

Bebörtönözték az ál-Mercedes-főnököt

Hamis üzleteket kötött, kifizetetlen szállodai szobákat hagyott maga után, s több ezer fonttal meglopta egy állásinterjú jelentkezőjét a Mercedes egyik F1-es főnöke. Legalábbis ez volt a látszat...

részletek

Válsághelyzet: Ecclestone veje börtönbe megy?

Igazi krízishelyzet alakult ki Bernie Ecclestone családjában: egy drogbáró megszöktetése miatt kerülhet börtönbe az F1-vezér középső lányának férje – méghozzá elég hosszú időre...

részletek

Közúti baleset miatt börtönben az ex-WTCC-s

Hároméves börtönbüntetést szabtak ki a túraautó-vb történetének első horvát versenyzőjére, Marin Colakra és barátjára, miután öt éve halálos áldozatot követelő közúti balesetben voltak érintettek.

részletek

25 év börtönt kapott a volt IndyCar-pilóta

Jon Herb olyat tett, amit bizonyára nem tesz ki az ablakba - a börtön ablakába sem, hiszen negyed évszázadra odazárták őt súlyos vétségéért.

részletek

Börtönbe mennek a Red Bull kifosztói

Bűnösnek találta és kettő és hét év közti hosszúságú börtönbüntetésre ítélte egy brit bíróság annak a bandának a tagjait, mely 2014 decemberében elrabolta a Milton Keynes-i F1-es csapat trófeáit.

részletek