DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Raikkönenék milánói kiruccanása

Kimi Raikkönen kedvese ezúttal családi nyaralásukról osztott meg részleteket blogjában. Beszámolt Robin első motokrosszos élményéről, sőt, még ő maga is motorra ült egy kép erejéig.

„Elmentünk egy mini nyaralásra a családdal Milánóba. Minden bizonnyal ez az egyik kedvenc városom és nincs messze onnan, ahol élünk. 250 kilométerre van az otthonunktól, sokszor autózunk ide, és töltünk el itt néhány napot. Imádom az olasz szenvedélyt, önérzetet és temperamentumot.”

minttu-and-kimi-milan2



„Ez alkalommal Robinnal és a dadánkkal repültem ide. Kimi egy nappal előbb autózott át Svájcból és a Malpensa repülőtéren vett fel minket. Elmentünk Maggiorába – ami körülbelül 80 kilométerre van a város központjától –, hogy megnézzük Kimi motokrossz csapatának szereplését a világbajnokságon. Az egyik versenyző a harmadik helyen végzett és a dobogóra állhatott a szezonban először. A másik növelte az előnyét a világbajnoki pontversenyben. Ez volt ez első motokrosszverseny, amit Robin élőben látott és kicsit ijedten jegyzem meg, hogy túlságosan is élvezte. Az Ice One Racing csapatvezetője készítetett egy mini krosszmotort Robinnak.”

robin-crossipyora

minttu-maggiore4

 

„A verseny után visszamentünk Milánóba, az Armani hotelben szálltunk meg, amivel meg voltunk elégedve. Nagyon elegáns hotel, azonnali és barátságos kiszolgálással. Az elhelyezkedése is nagyszerű” – írta Minttu.

minttu-and-kimi-milan

Kimiék a városnézést sem hagyták ki nyaralásukból, természetesen felkeresték a világhírű milánói dómot, Minttunak pedig maradt ideje egy kis vásárlásra is a Galleria Vittoria Emanuele II bevásárlóközpontban. 

minttu-milano

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: