Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 18. kedd

MinttuVirtanen

Képeken Raikkönen kislánya, Rianna

Ha az apukán múlna, valószínűleg még egyetlen fotót sem láttunk volna kisebbik gyermekéről: az édesanya, Minttu azonban lelkes használója a közösségi médiának, így Robinhoz hasonlóan Riannát is megismerhetjük csöppség korától kezdve.

részletek

Raikkönenék felfedték második gyerekük nemét

Hamarosan kistestvért kap Robin Raikkönen, a szülők pedig nem titkolják annyira a család életét a rajongók elől, mint néhány másik F1-es pilóta. Azért játszanak egy kicsit az érdeklődők idegeivel, hiszen mindent most még nem árultak el.

részletek

Új gyermekkel bővül a Raikkönen-család

Kimi Raikkönen neje, Minttu saját Instagramján kürtölte világgá: Robin nagy testvér lesz, kis családjuk újabb csemetével bővül a következő év során.

részletek

Hogy vannak mostanában a pilóták kedvesei?

A nyári szünet nemcsak az F1-es versenyzők, hanem párjaik számára is felüdülést jelent, hiszen végre elutazhatnak kedvesükkel: mint az alábbi válogatásban látható, többen így is tettek.

részletek

Kimi Raikkönen és Minttu hivatalosan is egybekelt!

A finn F1-es pilóta és kedvese, Minttu Virtanen hosszas együttélés után szombaton a sienai San Galgano apátságban hivatalosan is kimondták egymásnak a boldogító igent.

részletek

Kimi nősül – Itáliában, szerződéssel

Újabb részletek derültek ki az esküvőről, melyet ezen a hétvégén (feltehetőleg pénteken) rendeznek meg szűk körben – kiválasztották a tanúkat, s azt is tudni lehet, hogy házassági szerződést kötöttek.

részletek

Részletek derültek ki Raikkönen esküvőjéről

Az F1-es pilóta augusztusban veszi feleségül gyermeke anyját, Minttu Virtanent. Egy finn pletykalap a menyegző több részletéről lerántotta a leplet. Vettel nem kapott meghívót.

részletek

Button kedvese feneket ráz, Verstappené is villantott

Zajlik az élet a pilótabarátnőknél: amíg a srácok Montrealban harcolnak, ők lenge öltözékben mutatják meg bájaikat a tengerparton, vagy éppen focimeccsre járnak.

részletek

Kimi Raikkönen kisfia sosem volt még ennyire elegáns

Bár a finn F1-es pilóta nem oszt meg pillanatokat magánéletéből, kedvesének, Minttu Virtanennek köszönhetően folyamatosan tanúi lehetünk a kis Robin Raikkönen cseperedésének.

részletek

Pörögnek a pilótabarátnők Instagramjai

Kimi Raikkönen gyermekének anyja, Minttu Virtanen, valamint Button új kedvese, Brittny Ward egyaránt folyamatosan osztja meg újabb és újabb képeit – előbbi kisfiáról is, utóbbi viszont főként magáról.

részletek

Minttu élet-ábécéje

Kimi Raikkönen kedvese blogbejegyzésében ezúttal az életében fontos dolgokról készített listát, ábécébe szedve. Közben elárulta kisfia becenevét, melyet még születése előtt adtak Robinnak.

részletek

Nyáron házasodik Kimi Raikkönen

Kisfiuk születése óta a rajongók állandóan azt találgatják, vajon mikor kerül sor az esküvőre. Minttu Virtanen legújabb blogbejegyzésében véget vetett a találgatásoknak és elárulta a nagy nap időpontját.

részletek