Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 25. hétfő

MinttuVirtanen

Robin Raikkönen nem apja természetét örökölte

A finn Ilta-Sanomat riportere rendszeresen meginterjúvolja Kimi Raikkönen kedvesét. Szerinte Minttu azon kevés pilótabarátnők közé tartozik, aki arra is szán időt a paddockban, hogy másokkal beszélgessen – ugyanis a legtöbben egyszerűen csak besietnek a csapat motorhome-jába vagy garázsába, anélkül, hogy bárkivel is váltanának néhány szót.

részletek

Minttu Virtanen sportos életmódja

A Ferrari világbajnok versenyzőjének, Kimi Raikkönennek a kedvese most a finn Sport magazin oldalain osztott meg részleteket családja egészséges mindennapjairól és edzéstervéről.

részletek

Így öltöztek az F1-es barátnők Szocsiban

Úgy tűnik, mostanában csupán néhány pilótabarátnő jelenik meg egy-egy versenyhétvégén. Az Orosz Nagydíjon csak Kimi Raikkönen kedvese tűnt fel a paddockban, illetve Bernie Ecclestone vitte el élettársát.

részletek

Minttu Virtanen: Egyszerű lányból pilótabarátnő

Kimi Raikkönen barátnője néhány évvel ezelőtt még légiutas-kísérőként dolgozott. Ma már luxuskörülményeket élvezhet, de próbál normális életet élni – már amennyire tud egy világszerte ismert versenyző oldalán. Minttu ezúttal a finn Elle magazinnak mesélt életéről Kaskisaari szigeti otthonukban.

részletek

Így öltöztek a pilótabarátnők Belgiumban

A hungaroringi kánikulánál némileg hűvösebb idő ellenére is divatosan öltözött az a néhány pilótafeleség, aki kilátogatott Spába a Belga Nagydíj hétvégéjén.

részletek

Kimi kedvese ismét családjáról mesélt

Minttu Virtanen csütörtökön Helsinkiben az Imperial Health Club nyári buliján vett részt, ahol természetesen megint párjáról és kisfiukról faggatták őt a riporterek.

részletek

Kimi Raikkönen mintaapuka lett

Ahogy megszokhattuk, Minttu Virtanen ezúttal is nyíltan vallott Kimihez fűződő kapcsolatáról. A finn Kauneus & Terveys magazinnak adott interjújában egy egészen új oldaláról ismerhetjük meg az F1-es pilótát.

részletek

„Kimi minden nap kimutatja, milyen fontos vagyok neki”

A Ferrari pilótájának menyasszonya, Minttu Virtanen a finn Kauneus & Terveys magazinnak vallott egy interjúban magánéletéről. Az újság csütörtökön kerül a standokra, de a modell addig is megosztott néhány gondolatot róla a blogjában.

részletek

Kimi Raikkönen kapcsolatai

A pilóta és felesége hazájában egy ideig álompárnak számított, a finn Beckhamékként emlegették őket, ám házasságuk majdnem tíz év után zátonyra futott. Úgy tűnik, Raikkönen azóta újra megtalálta a boldogságot kisfia anyja személyében.

részletek

Amíg Kimi sörözni ment… – Minttuék Budapesten

A 2007-es F1-es világbajnok Kimi Raikkönen kis családja a Magyar Nagydíj utáni hétfőn nem sietett egyből haza, ehelyett eltöltöttek még egy kis kellemes időt Budapesten. Minttu bőszen kattogtatott.

részletek

Félmilliós ruhadarab Raikkönen kedvesén

Az Osztrák Nagydíj hétvégéjén a 2007-es F1-es világbajnok Kimi Raikkonen kedvese ismét drága ruhadarabokban jelent meg – kabátját forintra átszámítva majdnem félmillióért vásárolta.

részletek

Raikkönenék milánói kiruccanása

Kimi Raikkönen kedvese ezúttal családi nyaralásukról osztott meg részleteket blogjában. Beszámolt Robin első motokrosszos élményéről, sőt, még ő maga is motorra ült egy kép erejéig.

részletek
Olvastad már?