DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Egyéb

Különleges helyen házasodik Horner és Halliwell

Bár a hírek eddig arról szóltak, hogy a Spice Girl és a Red Bull csapatfőnöke csütörtökön mondja ki egymásnak a boldogító igent, a Daily Mail értesülései szerint mégis pénteken lesz az esküvő.

syon park (2)



A ceremónia helyszíne, a Syon House egy 18. századi kúria, amely számos nagy nevet látott már vendégül az évek során. Az észak-londoni ház – ami egyébként Northumberland herceg otthona – többször szolgált helyszínül híres emberek nagyszabású esküvőinek és hollywoodi filmek forgatásának is.

A lap értesülései szerint a pár több mint háromszáz vendéget hívott meg a lakodalomra, ezért mondták vissza az eredetileg tervezett helyszínt a Kensington Palotában. A Syon Park négyhektáros, gyönyörű saját kertet tart fenn esküvők rendezésére, így itt már az összes résztvevő kényelmesen elférhet.

syon park

A pár cseppet sem spórolt a ceremónián, hiszen a Syon Park bérlése körülbelül tizenkétezer fontba kerül, ami nem foglalja magába a vendéglátás, a személyzet, a zene és a virágok költségeit. 

Geri három sikertelen eljegyzésen van túl, így már napok óta hihetetlenül izgatott és folyamatosan hatalmas mosoly ragyog az arcán - annak köszönhetően, hogy most minden a tervei szerint halad.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: