DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Csütörtökön esküszik Christian Horner

A Red Bull csapatvezetője és az egykori Spice Girl, Geri Halliwell ezen a héten mondja ki egymásnak a boldogító igent. A vendégek között A szupercsapatból ismert Mr. T is ott lesz.

Geri Halliwell két sikertelen eljegyzés után végre oltárhoz állhat néhány nap múlva. Christian Hornerrel alig több mint egy éve vannak együtt, eljegyzésükre pedig tavaly novemberben került sor. Kapcsolatukat és az esküvőt illetően eddig minden meseszerűen alakult. A ceremónia – ami a Syon House-ban, Brentfordban kerül megrendezésre – a hírek szerint szívmelengető és nagyon angolos esemény lesz.  Állítólag különleges szerepet kap majd Geri két törpespicc kutyája, hiszen ők fogják vinni a gyűrűket.

gerihorner (1)



A Spice Girls egykori tagjai közül Victoria Beckham és Mel C nem lesznek ott az esküvőn - csakúgy, mint Horner szülei, akik helytelenítik a románcot. A csapatvezetőnek van már egy lánya, Olivia az előző kapcsolatából, Beverley Allentől. Gyermeke anyját elhagyta nem sokkal Olivia születése után, ezt pedig szülei a mai napig nem nézik jó szemmel.

A csütörtöki ceremóniára meghívót kapott George Michael, a Delevingne család több tagja és sokak meglepetésére A szupercsapat című sorozatból ismert Mr. T is, aki jó barátságban áll az énekesnővel.

gerihorner

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: