DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Idén egyedi helyszínen épül át az AMTS nyereményautója!

Az Automobil és Tuning Show-ra 2021-ben rendhagyóan augusztus utolsó hétvégéjén kerül sor, a látogatók számára viszont hagyományosan egy különleges nyereményautóval, valamint extra programmal is készülnek a szervezők - idén az eddig látottaknál is komolyabb keretek között.

Május végén Budapesten, a Lurdy Ház alsó szintjén nyitja meg kapuit az AMTS Bemutatóterem, ahol az AMTS belépőjegyek vásárlása, valamint a rendezvény tematikáit bemutató több, különleges jármű megtekintése mellett az idei Mini Cooper Coupé nyereményautó épülését is nap mint nap nyomon követhetik az érdeklődők egy teljes hónapon keresztül.

25_1621955681



Az üzlet az érvényben lévő járványügyi szabályozásoknak megfelelően látogatható, ezekről mindig aktuálisan a www.amts.hu weboldalon tájékozódhatsz.

Ahogyan az eddigiekben, idén sem csak maga a nyeremény exkluzív, az pedig vélhetően senki számára nem meglepetés, hogy nem egy alap gyári modellt lehet majd megnyerni a rendezvényen! Az AMTS hagyományos élő autóépítése során idén is ízekre szedjük szét az autót, majd a belterét, hangrendszerét és futóművét, valamint a teljes külső megjelenését minőségi komponensekkel tesszük egyedivé. 

Az idei nyereményautó főtámogatója a minőségi Toyo Tires  gumiabroncsok hazai forgalmazója, az Abroncs Kereskedőház Kft. Idén maga az autó is a Toyo Tires égisze alatt épül meg.

>>> További részletek az AMTS weboldalán <<<

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: