DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Keszthelyi Vivien helikopterről instruálva segíti a sportautók szerelmeseit

Keszthelyi Vivien Forma-3-as autóversenyző nyitotta meg a Pink Wing első nemzetközi, Magyarországról induló luxusautó túráját. A 19 éves pilóta a ceremónián a biztonságos közlekedésre hívta fel a figyelmet, valamint ígéretet tett, hogy ehhez ellenőrzött körülmények között látja majd el tanáccsal a résztvevőket, akiket instruktorként, helikopterről segít majd egy magyarországi tesztpályán.

A Pink Wing 2015-ben indult Horvátországból, mint az ország első turisztikai-gasztronómiai autós túrája. A sikerekre és pozitív visszajelzésekre való tekintettel azóta minden évben megrendezésre kerül mindig más helyszínek, városok látogatásával. 2018 óta az autós túra minden évben elnyerte a legsikeresebb rendezvényért járó díjat a balkán országban. Eddig több mint 450 ezer látogatója, 500 résztvevője volt az eseménynek.

Keszthelyi Vivien_Magyar autóversenyző_helikopter_pilóta_PinkWing



Az idei év volt az első, amikor a Pink Wing nemzetközi babérokra tört. 2020. augusztus 24-én Budapestről startolt több mint 40 résztvevő autóval és öt nappal később, augusztus 30-án ért véget. A 0. napnak a Hotel Clark adott otthont, ahol az ünnepélyes nyitóvacsorát, illetve a rendezvényt hivatalosan Keszthelyi Vivien Forma-3-as autóversenyző nyitotta meg a Halászbástyán.

Vivien a megnyitón a biztonságos közlekedésre hívta fel a figyelmet, majd sok szerencsét kívánt a nagyszabású rendezvénysorozathoz. Azt is bejelentette, hogy a Pink Wing rendhagyó állomáson, egy magyarországi tesztpályán folytatódik a résztvevők és meghívottak számára, ahol az ifjú pilóta instruktorként az autók felett repülve, helikopterről irányítja és látja majd el szakmai tanáccsal a különböző felületeken autózó résztvevőket, hogyellenőrzött körülmények között, biztonságosan hozhassák ki sportautóikból a maximumot.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: