Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 26. szerda
Autó

A CUPRA bepillantást enged teljesen elektromos tanulmányautójának utasterébe

A CUPRA első teljesen elektromos közúti járművének merész és magabiztos külső formája összhangban áll gondosan formázott, mégis sokoldalú belső terével.

A tanulmányautó belső formanyelve a vezetőre összpontosító utasteret ad, ugyanakkor minden utas számára kényelmet kínál. A járműben olyan anyagokat és a technológiákat használnak, és olyan vezetési környezetet teremtenek, melyet más járműben nem, csak egy igazi CUPRA-ban találhatunk meg. A CUPRA továbbra is a mobilitás jövőjének megteremtésén dolgozik az elektrifikáció és a teljesítmény ötvözése révén.

A CUPRA Concept, a márka első teljesen elektromos közúti járműve, mely céltudatos formatervével valódi teljesítmény-érzetet teremt, és merészen mutatja be a személyi mobilitás jövőjét. A koncepcióautó hangsúlyos külső vonalai visszatükröződnek a belső térben. Egy olyan térben, amely ötvözi az anyagok és a technológiai ötleteit a nyitottsággal, és egy olyan utastér kialakításra összpontosít, amely tökéletes egyensúlyt teremt a vezető és az utas kényelme között.

CUPRA-Concept-Interior-Teaser_smallA Concept belső tere kontrasztos színeket, szénszálas szerkezeteket mutat be, azaz a technológia és a formatervezés dinamikus megközelítését alkalmazza, hogy csúcsminőségű és könnyű utasteret biztosítson. A Concept belseje egy kiegyensúlyozott belső tér; egyfajta egyensúly a vezető és az utasok között, illetve egyensúly a teljesítmény és a gyakorlati használhatóság között. A CUPRA Concept új ötleteket ad a CUPRA által eddig kínált lehetőségekhez azzal, hogy az autó személyiségét úgy alakítja, hogy az megfeleljen az utastérben lévők igényeinek.

A CUPRA márka tovább erősíti a jövőre összpontosító vállalat szerepét olyan járművek fejlesztésével, amelyek megtartják a CUPRA márkajelhez kapcsolódó értékeket, és fejlett technológiákat használnak annak érdekében, hogy megfeleljenek személyes mobilitásunk változó igényeinek.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?