Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 22. péntek

AutósHír

Mi az, ami szebben szól egy Lexus LFA-nál? Öt Lexus LFA!

Szenzációs, eddig titkos videók kerültek fel a közelmúltban a Youtube-ra, amelyek a szupersportautó fejlesztésekor készültek Japán egyik legnagyobb és legmodernebb tesztpályáján.

részletek

A Lexus és a TED újragondolták a jövő önvezető járművét

A TED vezető szakértői, Greg Gage és Sarah Sandman olyan koncepciót dolgoztak ki az önvezető járművekre, amelynek középpontjában az autósok igényei állnak.

részletek

Jön az átlagsebesség-mérés Magyarországon?

Magyarországon is megérett a helyzet arra, hogy a pontszerű sebességmérést felváltsa az átlagsebesség mérése - mondta az InfoRádiónak Sándor Zsolt közlekedésmérnök, aki hozzátette, hogy bizonyos jogszabályok ezt már lehetővé is tennék.

részletek

A hetedik ŠKODA tanulói autó neve: SLAVIA

A tanulók által kifejlesztett és elkészített, egyedi darab három héten belül mutatkozik be a nagyközönség előtt. A hetedik tanulói autó (Azubi Car) elnevezésével napjaink ŠKODA AUTO vállalatának 125 évvel ezelőtti alapításáról emlékeznek meg a ŠKODA Szakiskola a projektben résztvevő diákjai.

részletek

Bő két év múlva érkezhet az 500 lóerős csúcs-Toyota

Minden eddiginél izmosabb sportmodell bevezetése várható a Toyotánál. A GR Supra GRMN 2022 végén kaphatja meg a soros hathengeres motor átdolgozott, másfélszer erősebb verzióját.

részletek

Wellnessközpont autók számára

A SEAT martorelli gyárának fényező üzemében található exkluzív, mindennel felszerelt „fürdőjében” a termikus kezelések sorától kezdve a nagynyomású sugarakkal dolgozó fülkékig minden megtalálható.

részletek

Már rendelhető a vadonatúj Toyota Yaris

Várhatóan szeptemberben érkezik a hazai márkakereskedésekbe, de már megrendelhető a vadonatúj Toyota Yaris. A kisautó nem csupán a Toyota legfontosabb európai és második legkelendőbb magyarországi modellje.

részletek

Nincs vége: tovább csökken a benzin és gázolaj ára

A válság egyik következményeként drámaian esnek az üzemanyagárak, és még nincs vége: szerda után pénteken még olcsóbb lesz a benzin és gázolaj.

részletek

Műszaki mérföldkő a közúti biztonság területén: a szakértők dicsérik a Volkswagen Car2X technológiáját

Az új Golf az első autó Európában, amely szériafelszereltségként tartalmazza a Wi-Fi p-t, lehetővé téve más járművekhez történő csatlakozását, és ezáltal segít megelőzni a baleseteket.

részletek

Mikor szabad autóba ülni a kijárási korlátozás alatt?

Szombattól csak alapos indokkal lehet elhagyni otthonunkat, mint a munkába járás vagy bevásárlás. De mi a helyzet, ha meg kell tankolni a kocsit, a természetbe vinnénk a családot, vagy éppen csak autóznánk egyet?

részletek

Felfüggeszti európai gyártását a Ford

A koronavírus egyre erőteljesebb terjedése miatt a Ford Motor Company ideiglenesen felfüggeszti a jármű- és motorgyártást a kontinentális európai üzemeiben. Ez az intézkedés március 19-én, csütörtökön lép érvénybe, és a felfüggesztés várhatóan több hétig tart majd.

részletek

Az AMTS-t is elhalasztották a koronavírus miatt

Az esemény nem marad el, de nem az eredetileg tervezett időpontban rendezik meg, hanem szeptemberben. A koronavírus miatt kellett ilyen döntést hozniuk a szervezőknek.

részletek
Olvastad már?