Steward
Bognár Viktor
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 4. szombat

AutósHír

Már rendelhető a vadonatúj Toyota Yaris

Várhatóan szeptemberben érkezik a hazai márkakereskedésekbe, de már megrendelhető a vadonatúj Toyota Yaris. A kisautó nem csupán a Toyota legfontosabb európai és második legkelendőbb magyarországi modellje.

részletek

Nincs vége: tovább csökken a benzin és gázolaj ára

A válság egyik következményeként drámaian esnek az üzemanyagárak, és még nincs vége: szerda után pénteken még olcsóbb lesz a benzin és gázolaj.

részletek

Műszaki mérföldkő a közúti biztonság területén: a szakértők dicsérik a Volkswagen Car2X technológiáját

Az új Golf az első autó Európában, amely szériafelszereltségként tartalmazza a Wi-Fi p-t, lehetővé téve más járművekhez történő csatlakozását, és ezáltal segít megelőzni a baleseteket.

részletek

Mikor szabad autóba ülni a kijárási korlátozás alatt?

Szombattól csak alapos indokkal lehet elhagyni otthonunkat, mint a munkába járás vagy bevásárlás. De mi a helyzet, ha meg kell tankolni a kocsit, a természetbe vinnénk a családot, vagy éppen csak autóznánk egyet?

részletek

Felfüggeszti európai gyártását a Ford

A koronavírus egyre erőteljesebb terjedése miatt a Ford Motor Company ideiglenesen felfüggeszti a jármű- és motorgyártást a kontinentális európai üzemeiben. Ez az intézkedés március 19-én, csütörtökön lép érvénybe, és a felfüggesztés várhatóan több hétig tart majd.

részletek

Az AMTS-t is elhalasztották a koronavírus miatt

Az esemény nem marad el, de nem az eredetileg tervezett időpontban rendezik meg, hanem szeptemberben. A koronavírus miatt kellett ilyen döntést hozniuk a szervezőknek.

részletek

Hét új modell érkezik a Volkswagennél 2020-ban

Magyarországon is stabil eredményeket ért el a Volkswagen 2019-ben közel 11 ezer autó kiszállításával. Ezzel a Volkswagen 6,9 százalékos piaci részesedést ért el, amelyet idén 7,5 százalékosra növelne a márka. A szigorodó CO2-előírásoknak köszönhetően új időszámítás kezdődik 2020-ban az autógyártók életében, de erre reagálva a Volkswagen komoly modelloffenzívával, összesen hét újdonsággal készül az idei évre: érkezik a 8-as Golf és az ID család első példánya, az ID.3. Az értékesítésből jelentős szeletet hasíthatnak ki a hibrid modellek, éppen ezért a VW alapvetően ezekre a modellekre fókuszál.

részletek

Ilyen az új BMW M2 CS

A BMW M2 Competition fölé érkezik meg a modellpalettán, meglovagolva a BMW M3 CS és a BMW M4 CS sikertörténetét. Kiváló műszaki alapot szolgáltat a BMW M2 CS Racing versenyautóhoz.

részletek

Lexus LF-30: Vízió az elektromos jövőről

A 2019-es Tokiói Autószalonon leleplezett LF-30 Electrified tanulmányautó a Lexus villamosítási jövőképét testesíti meg, egy olyan autóról, amely eddig nem ismert beteljesülést és örömöt nyújt vezetője számára.

részletek

Debütál a Toyota Proace City modellcsalád

A most hétvégi Budapest Auto Show-n debütál Magyarországon a Toyota vadonatúj sikervárományos áru- és személyszállító családja, a PROACE CITY és a PROACE CITY VERSO. Utóbbi, tekintettel arra, hogy akár hét személyes változatban is rendelhető, a nagycsaládos program egyik slágermodellje lehet.

részletek

Bemutatkozik az új BMW M340i xDrive Touring

Az újdonság 2019 novemberében a limuzin és Touring karosszériaváltozatban egyaránt elérhető BMW M340i First Edition különkiadással ünnepli piaci premierjét, külön-külön egy 340 darabban készülő limitált szériaként.

részletek

A CUPRA bepillantást enged teljesen elektromos tanulmányautójának utasterébe

A CUPRA első teljesen elektromos közúti járművének merész és magabiztos külső formája összhangban áll gondosan formázott, mégis sokoldalú belső terével.

részletek
Olvastad már?