DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Elektromos, benzines és dízel meghajtást is kínál az új Peugeot 208

A fiatalság és az életöröm értékeit fokozatosan háttérbe szorító, egyre inkább uniformizálódó B szegmensben üde színfoltot és nagy vonzerőt képvisel az új Peugeot 208.

A rohamosan változó gépjármű-használati szokások és az energetikai átállás valós alternatívává válása miatt az új Peugeot 208 a karosszériaváltozattól függetlenül kezdettől háromféle –elektromos, benzines és dízel – meghajtást kínál.

A Peugeot feljebb pozicionálási stratégiájába tökéletesen illeszkedő új generációs modellt letisztult design, fiatalos és energikus megjelenés jellemzi.

PEUGEOT_208_1902HM_003



Az új Peugeot 208 innovatív szelleme az újszerű stílus mellett az új generációs Peugeot i-Cockpit©-ban is kifejezésre jut: a korszerű vezetőhely magasra helyezett 3D műszeregységgel és a felsőbb kategóriákra jellemző vezetéssegítő rendszerekkel van ellátva.

Változik a világ, és a jövőt illetően nagyon sok a kérdőjel. Az újabb és újabb kihívások más területekhez hasonlóan az autóiparban is adekvát válaszokat igényelnek. A Peugeot kétszáznyolc év tapasztalatával a háta mögött konkrét lépésekkel, nyugodtan készül az energetikai átállás korszakára, és izgalmas, ugyanakkor megnyugtató jövőképet kínál, melyet az: #UNBORINGTHEFUTURE jelmondatban foglal össze.

PEUGEOT_208_1902HM_005

Fiatalosságával és spontaneitásával ebbe a jövőképbe illik az új Peugeot 208 is, mely a Peugeot-tól megszokott alapértékeket – az igényességet, a stílust és az érzelmet –helyezi a középpontba. Atlétikus megjelenése, vidám és eleven sportossága egy jövendő bajnok ígéretét hordozza. A letisztult, minőségi design – a Peugeot feljebb pozicionálási stratégiájával összhangban – felső kategóriás jelleget kölcsönöz az autónak.

Az új Peugeot 208 kiemelkedik a B szegmens gépjárművei közül, és maga is hozzáteszi a részét a Peugeot modellek sikerét biztosító olyan jellemzőkhöz, mint a magabiztos design, az innovatív megoldások és a csúcstechnológia.

PEUGEOT_208_1902HM_102

A márka számára folytatódik az utóbbi évek sikertörténete. Az új Peugeot 208-cal ismét az egyszerűség és a vezetés öröme mellett tesszük le a voksunkat. Nincs más hátra, kényeztesse magát: válassza ki az Önnek tetsző kivitelt, a céljainak leginkább megfelelő belső égésű vagy villanymotort, és élvezze, amit a 208 nyújtani tud!

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: