DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Keszthelyi Vivien volt a pécsi Audi szalon sztárvendége

A magyar autósport egyik legnagyobb tehetségének tartott, 15 éves Keszthelyi Vivien volt szerda este a belül felújított, ebből az alkalomból Audi Sport arculattal ellátott pécsi Audi autószalon bemutatójának sztárvendége.

Az Audi Sport versenyzőakadémiája magyar tagjának versenyautóját, a 340 lóerős Audi TT Cup Racert a szalon előtti téren kiállították, a bemutatóra érkező több mint százfős vendégsereg így testközelből láthatta a 7-es rajtszámú gépet.

vivien_keszthelyi_audi_sport_audipécs_bemutató_160609_2



A bemutató alkalmából a szalon kívül-belül Audi Sport arculatot kapott, a vendégek egyúttal láthatták a német gyártó RS modelljeit, valamint az R8 típusú sportautót is.

Keszthelyi Vivient a bemutatón eddigi pályafutásáról, a kezdetekről, a mostanáig elért eredményeiről és a jövőbeli terveiről is kérdezték.

A 15 éves versenyző az autóversenyzéssel járó stresszt és utazásokat firtató kérdésre azt válaszolta, számára soha nem járt stresszel a versenyzés, az utazásokat pedig kifejezetten szereti.

„Úgy gondolom, hogy aki ezt nem bírja, vagy túl fárasztó a számára, annak más sportágat kell választania, a sok-sok összetevő mellett az utazások is szükségesek ahhoz, hogy valaki eredményes legyen az autósportban” – mondta Keszthelyi Vivien.

vivien_keszthelyi_audi_sport_audipécs_bemutató_160609_3

A fiatal pilóta elárulta, biztosan ott lesz szeptember végén a Hungaroringen, amikor a német túraautó-bajnokság (DTM) mezőnye versenyez majd a mogyoródi Formula-1-es pályán.

„Mindenképpen kint leszek a versenyhétvégén, ahol személyesen is lehet majd találkozni velem, és ha minden igaz, akkor lesz egy meglepetésünk is, de erről egyelőre még nem beszélhetek” – nyilatkozta Keszthelyi Vivien.

Az Audi Sport versenyzőakadémiájának tagja a bemutató után azonnal utazott is tovább, mivel a héten már Neuburgban, az Audi Sport központjában kell megjelennie versenyautójával együtt.

Mindez már része a következő versenyre történő felkészülésnek, Keszthelyi Vivien ugyanis két hét múlva a Pannónaringen áll rajthoz az FIA Central European Zone Trophy következő versenyhétvégéjén.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: