DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Különleges verseny: Ló a Leon ellen

Melyik nyerne a ló és az autó közötti versenyben? Kihívtuk a Barcelonai Királyi Pólóklub (Real Club de Polo de Barcelona) egyik profi lovasát, hogy álljon ki a Seat Leon X-PERIENCE modell ellen.

A ló és autó közötti versenyben a kettő közül vajon melyik nyerne? Ez itt a kérdés, s a résztvevők felkészülnek, hogy közvetlenül megmérkőzzenek egymással. Virginia egy nedves szivacsot húz végig Cordat Z orrán, miközben a Leon X-PERIENCE vezetője befejezi az autó letörlését. Virginia a ló patáit vizsgálja meg, s az autós is meggyőződik a gumiabroncsok megfelelő nyomásáról. És így halad tovább az indulás előtti ellenőrzés, amíg Virginia kezébe nem veszi Cordat Z gyeplőjét és a sofőr be nem állítja a kormánykerék magasságát.

lo vs leon



Összesen tíz akadály található a pályán, mindkét versenyzőnek öt. A verseny kezdetét veszi, a ló sikeresen át is ugorja az első akadályt. Ám a Leon X-PERIENCE sem tétovázik, és nehézség nélkül teljesíti az első akadályt. E kalandor megjelenésű jármű motorpalettáján számos TDI- és TSI-erőforrást találunk, s felfüggesztésének köszönhetően bármilyen talajjal megbirkózik. Ráadásul minden aggregátját dinamizmus, erő és hatékonyság jellemzi. 

A verseny folytatódik és mindketten fej fej mellett teljesítik a következő akadályt. Egyikük sem hátrál meg vagy enged akár csak egy kicsit is az elsőségből. Mindketten felrúgják a port, tökéletesen landolnak, éles fordulót vesznek és végül egyszerre haladnak át a célvonalon – így a verseny döntetlennel ér véget.

A Seat meghosszabbította hétéves elkötelezettségét a Barcelonai Királyi Pólóklub (Real Club de Polo de Barcelona) sport szervezet felé további három évvel. Az új megállapodás értelmében a spanyol autógyártó a klub egyik intézményi támogatójává válik, s a SEAT nemzetközi hírű CSIO Barcelona díjugrató világverseny hivatalos járműve.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: