Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. március 31. kedd

Leon

Az új Leon a márka eddigi legjobb fejlesztésű autója

Megérkezett a vadonatúj SEAT Leon, készen áll a kompakt szegmens felpezsdítésére. A vállalat több mint 1,1 milliárd eurót fektetett be annak érdekében, hogy hatékonyabb motorokkal, a következő szintű konnektivitással és vezetési támogatással, nagyszerű dinamizmussal és szemet gyönyörködtető esztétikával rendelkező járműveket hozzon piacra.

részletek

Utcai- és versenyváltozatban is jön a CUPRA Leon

Az új CUPRA Leon már majdnem megérkezett, hiszen a CUPRA február 20-án az új CUPRA Leon család utcai- és verseny változatainak bemutatásával együtt ünnepli a CUPRA Garage megnyitását.

részletek

Megérkezett a vadonatúj SEAT Leon

A SEAT tegnap este martorelli központjában mutatta be a vadonatúj SEAT Leont, melynek célja, hogy újabb lendületet adjon a kompakt kategóriának.

részletek

Még határozottabb egyéniség lesz az új SEAT Leon

A teljesen új SEAT Leon már majdnem megérkezett. A márka legújabb járműve új dinamikát visz a kompakt szegmensbe, külső formavilága a modell karakteres megjelenését, eleganciáját és sportosságát hangsúlyozza, forradalmi fejlődésen átesett arculata azonban így is egységes, látványos és kiforrott marad.

részletek

Különleges verseny: Ló a Leon ellen

Melyik nyerne a ló és az autó közötti versenyben? Kihívtuk a Barcelonai Királyi Pólóklub (Real Club de Polo de Barcelona) egyik profi lovasát, hogy álljon ki a Seat Leon X-PERIENCE modell ellen.

részletek

Seat Leon Cross Sport, a frankfurti újdonság

A Seat Frankfurtban bemutatkozó újdonsága, a Seat Leon Cross Sport teljesítményével, dinamikus formatervével és típusokon átívelő "crossover" jellegével kitűnően ötvözi a márka értékeit és a fiatalos vásárlók városi életmódját.

részletek
Olvastad már?