Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 29. vasárnap

SEAT

Egy hibrid minden alkalomra

A hálózatról tölthető (plug-in) hibrid autók az egyik legnépszerűbb alternatívává váltak a fenntartható mobilitást kereső vásárlók számára. 2020. második negyedévében 133,9 százalékkal nőtt az értékesítésük Európában az Európai Autógyártók Szövetségének (ACEA) adatai alapján. Ennek okai: a nulla emissziós jelzés (amennyiben elektromos üzemmódban elérhető hatótávja meghaladja a 40 kilométert), a vonzó ár és a két rendelkezésre álló erőforrás biztosította sokoldalúság.

részletek

A SEAT zászlóshajói az 1500-astól a Tarracóig

A SEAT első éveiben, az 1400-as után, az akkori idők autó szakértői tökéletesen megértették, hogy az új SEAT 1500-as melyik autókat próbálta utánozni 1963-as születésekor: szögletes és jól látható sarkok a karosszérián, pazar króm betétek, fehér falú gumik ... Hetven évvel később a követendő karosszéria már az olyan vonzó SUV formátum lett, mint SEAT Tarraco.

részletek

Négy teljes nap, mire a gyerekek beülnek az autóba

A SEAT tanulmánya szerint a szülők Spanyolországban, Németországban és az Egyesült Királyságban átlagosan 96 órát töltenek évente azzal, hogy beimádkozzák a gyerekeket az autóba.

részletek

SEAT: 70 év és 16 különleges autó

Egy elektromos autó kíséri útján az olimpiai lángot a nyitó ünnepség utolsó szakaszán. Az 1992. évi nyári olimpiai játékokon vagyunk Barcelonában. Az autó pedig nem lehet más, mint egy SEAT, egészen pontosan egy elektromos SEAT Toledo.

részletek

Hány golflabda fér el egy Tarraco csomagtartójában?

A golfjátékosok és az iparágban dolgozó szakemberek a SEAT Tarracót választották „Az ideális autónak” a Spanyol Média Kupa 11. alkalommal megrendezett eseményén.

részletek

Új funkciók és fejlesztések a Seatnál

A SEAT folytatja termék offenzíváját a termékválasztékot kiegészítő új járművekkel, míg a már piacon lévő típusok kiegészítő funkciókat és funkcionalitást kapnak, ezzel téve még kedvezőbbé az ajánlatot.

részletek

Tudatosság és autóvezetés

Amikor az emberek visszatérnek a munkába, a stressz az élet újabb velejárójává válik, és a rohanás kihat a hangulatunkra. Így az autózás ideális időszak lehet az idegek megnyugtatására, az agy működési sebességének csökkentésére, és arra, hogy a vezetésre összpontosítsunk. Hogy hogyan? Tudatossággal.

részletek

Hamarosan érkezik az új SEAT Leon és a Leon Kombi

Megkezdődött a vadonatúj SEAT Leon és Leon Sportstourer forgalmazása Magyarországon. A Leon első három generációjából eddig összesen 2,2 millió darabot értékesített, a legújabb változat most folytatja az elődök menetelését. A Sportstourer változat hazánkban Leon Kombi néven lesz kapható. A vadonatúj SEAT Leont Barcelonában, a márka martorelli létesítményeiben tervezték, fejlesztették és gyártották.

részletek

Családi autó: a SEAT 1430 Estate-től a vadonatúj Leon Sportstourerig

A Leon Sportstourer örökli a SEAT 1430 lényegét: kényelmes, praktikus, dinamikus, de ugyanakkor alacsony üzemanyag fogyasztású, és mindezt a legmodernebb technológiával ötvözi.

részletek

Új Ateca 2020: a SEAT SUV sikertörténetének új fejezete

Eljött a pillanat, amikor a SEAT a 2020-as változat bevezetésével felfrissíti a sikeres Atecát.

részletek

70 év történelem - a SEAT képessége, hogy újra felfedezze önmagát

70 évvel ezelőtt a SEAT izgalmas utazásba kezdett. 1950. május 9-én hozták létre azt a céget, amelyik „kerekekre helyezte” Spanyolországot és széles körben tette elérhetővé a mobilitást. Ettől a pillanattól kezdve, és egészen a most szombati 70. születésnapjáig a SEAT mélyreható változásokon ment keresztül, és állandó megújulási képességéről tett tanúbizonyságot.

részletek

Wellnessközpont autók számára

A SEAT martorelli gyárának fényező üzemében található exkluzív, mindennel felszerelt „fürdőjében” a termikus kezelések sorától kezdve a nagynyomású sugarakkal dolgozó fülkékig minden megtalálható.

részletek
Olvastad már?