DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
USA

Ilyen se volt még – Ellopták a versenyautót

Rendhagyó ok miatt nem indul a hétvégi atlantai NASCAR-futamon Travis Kvapil: a 2003-as Truck Series-bajnok versenygépét tegnap reggel ellopták a csapat szállodája elől.

Egészen elképesztő dolog történt a tengerentúlon: az atlantai NASCAR Sprint Kupa versenyre készülő Team Xtreme Chevrolet csapat autóját nemes egyszerűséggel ellopták, miközben az istálló a georgiai futamra tartott.

A 44-es rajtszámú versenygépet Travis Kvapil vezette volna a hétvégén, ám visszalépni kényszerült a rendőrség által negyedmillió dollár értékűre becsült autó eltűnése miatt. Ezt maga a versenyző jelentette be a Twitteren.

teamxtreme



Az autó péntek reggel tűnt el a georgiai Morrow városka szállodája elől, ahol a csapat az éjszakát töltötte. Egy pickuphoz csatolt jelöletlen trélerben szállították, ezt lopta el egy egyelőre még ismeretlen tettes. A csapat tulajdonosa, John Cohen leszögezte, hogy a jövő héten Las Vegasban már rajthoz fognak állni.

Szintén a tegnapi nap híre, hogy kiengedték a kórházból a hétvégén Daytonában lábát törő Kyle Buscht, aki otthon folytatja rehabilitációját.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: