DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Rali

SOLID Racing Team: Újra a Mecsekben

A Baranya Kupán megszerzett tapasztalatok birtokában érkezik a Mecsek Rallyera a SOLID Racing Team versenyzőpárosa. Céljuk nem más, mint a fejlődés, és a szükséges további tapasztalatok megszerzése.

A Baranya Kupán újabb lépéseket tettünk annak irányába, hogy közelebb kerüljünk az autóhoz. Vannak még hiányosságok, melyeken változtatnunk kell, de úgy érezzük, hogy a csonka évünk ellenére jól át tudtunk állni a Hondáról az Evora. A Mecsek rally pályái közül párat ismerünk, ez arra lesz elég, hogy a részletekre jobban tudjunk a pályabejáráskor figyelni. Szeretjük a mecseki pályákat, ahol ezúttal tét nélkül tudunk autózni. Ettől függetlenül szeretnénk gyorsulni, fejlődni, és a 3-as kategóriatársakhoz közelebb kerülni – mondta Kondella Péter.

solid_mecsek_4



A legutóbbi megmérettetés óta volt alkalmunk menni az autóval. Kicsit megmozgattuk csúszósabb körülmények között. Ez még akár jól is jöhet a versenyen, ha az időjárás megviccelne minket. Az elmúlt évek során roppant pechesen, de mindig adódott valami probléma ezen a futamon. Vagy egy kiesés, vagy csak valami technikai probléma, de mindig kijutott a jóból. Reméljük, ez a sorminta megszakad, és vasárnap elégedetten szállunk ki az autóból. A verseny kezdetétől a végéig kihozzuk lehetőségeinkből a maximumot, hogy úgy tudjunk minden napot zárni, Mi megtettünk mindent. Az, hogy ez időben és helyezésben mire lesz elég, a hétvégén kiderül – fűzte hozzá Szilassy Arnold.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: