DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Rali

Kirajzolódni látszik az ORB 2015-ös naptára

Noha az Országos Rali Bajnokság (ORB) jövő évi versenynaptárának kiadása még várat magára, ám a szomszédos országok, Horvátország és Szlovákia nemzeti bajnoksága, valamint a Historic Eb kalendáriumából egy-egy megszokott ORB versenyhelyszín időpontja már sejthetővé vált.

A Szlovák Rali Bajnokság mai napon közzétett jövő évi versenynaptára ugyanis magában foglalja az Eger Ralit (március 27-29.), továbbá a Kassa Ralit (augusztus 14-16.) is, márpedig ez a két helyszín évek óta közös pontot jelent a két ország nemzeti bajnokságában, így vélhetően ezek a programpontok az ORB 2015-ös naptárában is visszaköszönnek majd.

A Veszprém Rali időpontja (július 11-12.) a horvát bajnokság már publikált versenynaptárából vált erősen sejthetővé az ORB-re vetítve, míg a Mecsek Ralié (október 9-11.) a Historic Eb jövő évi kalendáriumából. Biztosat persze csak akkor lehet majd mondani, ha az MNASZ kiadja az ORB hivatalos 2015-ös versenynaptárát, de aki szeret előretervezni az életben, annak a fenti dátumok adhatnak némi támpontot.

 



Ami viszont a mai nappal biztossá vált, az a szlovák bajnokság jövő évi naptára, ami a következőképpen fest.

A 2015-ös Szlovák Rali Bajnokság versenynaptára:
Márc. 27-29.: Eger Rali
Máj. 1-2.: Eperjes Rali
Jún. 26-27.: Lubenik Rali
Júl. 24-25.: Tátra Rali
Aug. 14-16.: Kassa Rali
Szept. 11-12.: Tribecs Rali
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: