DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
Motor

Megható pillanatot élt át Marquez Silverstone-ban

Bár pont nélkül távozott a Brit Nagydíj helyszínéről, egy megható élménnyel biztosan gazdagabb lett vasárnap a címvédő Marc Marquez: egy fiatal kisfiú elsírta magát örömében, hogy találkozhatott a Repsol Honda spanyol világbajnokával.

Bár Marc Marqueznek az esős futamon elszenvedett bukása miatt összességében nem alakult jól a Brit Nagydíj hétvégéje, egy örömteli pillanatot biztosan átélt vasárnap délután. A sajtót is bejárták már a fotók, amelyen egy kisfiú örömében elsírja magát, amikor találkozhatott a regnáló világbajnokkal, aki szintén meghatódott ettől, és átölelte a gyereket. A 22 éves spanyol motoros legfrissebb blogbejegyzésében is megemlékezett a rövid, ám annál lélekmelengetőbb jelenetről:

marquez orom_01
 
„Silverstone-ban átéltem egy olyan pillanatot, ami igazán nagyszerű érzéssé teszi a motorversenyzői létet” – fogalmazott Marquez. „Épp a sajtótájékoztatóról távoztam, amikor belefutottam egy kisfiúba, aki autogramot szeretett volna kérni. A fiú izgatottságában elsírta magát, én pedig nem bírtam megállni: megöleltem és megpusziltam, hogy megnyugodjon. Varázslatos érzés volt átélni azt a közelséget és szeretetet, amit tőletek, rajongóktól kapunk folyamatosan. Ezek segítenek minket abban, hogy tovább húzzuk a gázt!”



marquez orom_03

marquez orom_02

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: