Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 21. csütörtök

MarcMarquez

A Petronas Yamahák az élen, Marquezék buktak

Morbidelli volt a leggyorsabb Quartararo és Binder előtt a Spanyol GP második edzésén, a hőség miatt azonban meg sem közelítették a délelőtti időket. Rossi a mezőny végén, a repsolosok elcsúsztak.

részletek

„Nehéz lesz kezelni a Marquez testvéreket”

A KTM-es honfitárs szerint mindkét hondás számára nehézségeket fog okozni, hogy egy csapatban versenyeznek a királykategóriában, főleg azért, mert a pályán kívül közel állnak egymáshoz.

részletek

Marquez aggódik a Honda katari formája miatt

A regnáló világbajnok szerint komoly problémáik vannak a szezonnyitó helyszínén, és bár tudják, hol a gond, egyelőre nem tudják azt megoldani. Beszélt vasárnapi eséséről is a spanyol.

részletek

Marquez újra motoron, de nem lesz százszázalékos a tesztre

Először motorozott vállműtétje óta a nyolcszoros világbajnok, aki úgy érzi, bár javult az állapota, nem fog teljesen felépülni az egy hét múlva esedékes kollektív tesztre.

részletek

Így fest egy sokszoros MotoGP-világbajnok

A Repsoltól már megszokhattuk az őrült videókat, most épp a címvédő Marc Marquez mutatja meg egyik „titkos szenvedélyét” – a végeredmény pedig egy igazán egyedi „műalkotás” lett…

részletek

Lassan halad Marquez gyógyulása

Hiába gondolták azt, hogy a mostani vállműtétből könnyebben felépül majd, mint a tavalyiból, a MotoGP regnáló világbajnoka elismerte: lassabban halad a gyógyulása, mint azt remélték.

részletek

Marquez: Rossi versenyképes lehet, ha marad

A nyolcszoros világbajnok szerint az olasz legenda kitűnően átvészeli a stílus- és generációváltásokat a MotoGP-ben. A repsolos beszélt csapattársa küszködéséről is.

részletek

Marquez Alex sikeréről: Ő nem valakinek az öccse, hanem kétszeres vb

A nyolcszoros vb-győztes szerint testvérének nehéz megbirkóznia azzal, hogy folyton hozzá hasonlítják, de a repsolos úgy véli, a sepangi futamon igazi bajnokhoz méltó versenyzést mutatott be a fiatalabb spanyol.

részletek

Így ünnepelték Marquezék a vb-címet

Hogyan élte meg a burirami utolsó kört a Petronas Yamaha és a Repsol Honda boksza? Miről beszélt egymással a leintés után Marquez és Quartararo? Miképp fogadta csapata a nyolcszoros világbajnok spanyolt? Mindez kiderül a MotoGP.com két részre bontott összeállításából.

részletek

Közel Marquez és a Honda 2022-ig tartó megállapodása

A Motorsport.com úgy tudja, már előrehaladott állapotban járnak a tárgyalások arról, hogy az immár nyolcszoros világbajnok spanyol a 2020 végén lejáró szerződése utáni két évben is a Repsolnál versenyezzen.

részletek

Marquez: Jorgénak a Hondán kell megmutatnia, mire képes

Az Osztrák Nagydíjat megelőző csütörtöki sajtótájékoztató slágertémája a Jorge Lorenzo ducatis visszatéréséről szóló friss pletyka volt: jelenlegi és volt csapattársa is elmondta erről a véleményét.

részletek

Marquez elmondta, miért bukik kevesebbet idén

Az előző két szezonban ő volt a MotoGP eséskirálya, a mostani évad első felében viszont csupán hatszor bukott – ez részben a 2019-es Hondának, részben saját rutinjának is köszönhető.

részletek
Olvastad már?