Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. november 20. szerda

MarcMarquez

Marquez Alex sikeréről: Ő nem valakinek az öccse, hanem kétszeres vb

A nyolcszoros vb-győztes szerint testvérének nehéz megbirkóznia azzal, hogy folyton hozzá hasonlítják, de a repsolos úgy véli, a sepangi futamon igazi bajnokhoz méltó versenyzést mutatott be a fiatalabb spanyol.

részletek

Így ünnepelték Marquezék a vb-címet

Hogyan élte meg a burirami utolsó kört a Petronas Yamaha és a Repsol Honda boksza? Miről beszélt egymással a leintés után Marquez és Quartararo? Miképp fogadta csapata a nyolcszoros világbajnok spanyolt? Mindez kiderül a MotoGP.com két részre bontott összeállításából.

részletek

Közel Marquez és a Honda 2022-ig tartó megállapodása

A Motorsport.com úgy tudja, már előrehaladott állapotban járnak a tárgyalások arról, hogy az immár nyolcszoros világbajnok spanyol a 2020 végén lejáró szerződése utáni két évben is a Repsolnál versenyezzen.

részletek

Marquez: Jorgénak a Hondán kell megmutatnia, mire képes

Az Osztrák Nagydíjat megelőző csütörtöki sajtótájékoztató slágertémája a Jorge Lorenzo ducatis visszatéréséről szóló friss pletyka volt: jelenlegi és volt csapattársa is elmondta erről a véleményét.

részletek

Marquez elmondta, miért bukik kevesebbet idén

Az előző két szezonban ő volt a MotoGP eséskirálya, a mostani évad első felében viszont csupán hatszor bukott – ez részben a 2019-es Hondának, részben saját rutinjának is köszönhető.

részletek

Marquez és Rossi kilapítaná a mugellói célegyenes végét

A MotoGP élmenői szerint módosítani kell az Olasz Nagydíjnak otthont adó pálya első kanyarja előtti részt, ha a jövőben még tovább fognak gyorsulni a versenygépek.

részletek

Marquez szoros versenyt vár Mugellóban

Önbizalommal teli várják a Repsol Honda versenyzői a soron következő Olasz Nagydíjat. Marc Marquez kiélezett futamra számít, és kedveli a mugellói pályát annak ellenére, hogy itt mindössze egyszer, 2014-ben tudott nyerni, amióta a királykategóriában versenyez. Jorge Lorenzo viszont kifejezetten otthon érzi magát az olasz aszfaltcsíkon, ahol már hat győzelemmel rendelkezik.

részletek

Rossi: Marquez minden körülmények között a legerősebb

A „Doktor” rendkívül pesszimistán nyilatkozott a spanyol versenyző elleni harcról, valamint a Yamaha motorblokkjának fejlesztéseiről.

részletek

Marquez Rossi csapattársaként? „Ha 50 éves koráig versenyez...”

Az Argentin Nagydíj győztese egy interjú során beszélt a „Doktorral” való viszonyáról, tavalyi termasi incidensükről, az idei fő riválisokról, valamint új csapattársáról, Jorge Lorenzóról.

részletek

Marquez és a válla is készen áll a harcra a katari dobogóért

Bár az első tesztnapon még elég messze volt az elejétől, hétfőn már megérkezett a legjobbak közé a címvédő, aki egy eséssel a decemberben műtött vállának állapotát is „letesztelte”.

részletek

Marquez úgy érzi, nem lesz százszázalékos a katari nyitányra

Most már azt jelölte meg célként, hogy az azt követő Argentin Nagydíjra kerüljön tökéletes formába. A hétszeres világbajnok arról is beszélt, miként hátráltatja sérült válla a sepangi teszten.

részletek

Marquez: 3-4 hónap a gyógyulási idő, de dolgozom rajta

A címvédő szerint biztosan nem lesz tökéletesen állapotban a válla a sepangi tesztre, de nem is akarja siettetni a dolgokat: a célja, hogy a szezonnyitó Katari Nagydíjra teljesen felépüljön.

részletek
Olvastad már?