DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 30. kedd
F1

Sajtótájékoztatók - Fókuszban a kisebb csapatok

A Mercedes és a Red Bull teljesen kimarad a szingapúri FIA-sajtótájékoztatókról, az élcsapatok pilótái közül pedig csak Kimi Raikkönen lesz ott csütörtökön.

Magyar idő szerint csütörtök délben rendezik majd az FIA hivatalos versenyzői sajtótájékoztatóját Szingapúrban, ahol ezúttal nem lesz olyan sztárparádé, mint két hete Monzában, ahol Fernando Alonso két oldalán a Mercedes párosa, Hamilton és Rosberg foglalt helyet. Az élcsapatok egyetlen versenyzője, aki megjelenik, Kimi Raikkönen lesz, rajta kívül Sergio Perez, Jean-Eric Vergne, valamint három pont nélküli versenyző, Sutil, Maldonado és Ericsson lesz ott a sajtóeseményen.



 



 

Másnap a csapatfőnökök tájékoztatóján egy újoncot köszönthetnek majd a többiek, hiszen a Caterham vezetését az Olasz Nagydíj után vette át a gyorsan érkező és még gyorsabban távozó Alberstől Manfredi Ravetto. A nagyobb csapatokat Eric Boullier és Claire Williams képviseli majd, rajtuk kívül még Vijay Mallya, Franz Tost és Monisha Kaltenborn válaszol a kérdésekre péntek délután.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: