DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 12. vasárnap
F1

Mark Blundell Raikkönen új menedzsere

Az egykori Formula-1-es pilóta, Mark Blundell cége az MB Partners is beszáll a 2007-es világbajnok, a Ferrarihoz visszatérő Kimi Raikkönen ügyeinek az intézésébe.


Gary Paffett és Mike Conway menedzselését ellátó MB Partners a jövőben Raikkönen menedzsmentjének a tanácsadójaként a finn bajnok kereskedelmi ügyeinek az intézésében próbál segítséget nyújtani. Raikkönen 2009 után tér vissza a Ferrarihoz, ahol 2007-ben világbajnoki címet szerzett. Blundell szerint a tavaly és tavalyelőtt a Lotus csapat színeiben is egy-egy futamgyőzelmet szerző Raikkönenben a Ferrarihoz való visszatérése miatt is hatalmas kereskedelmi potenciál rejtőzik.

"Régóta ismerem Kimi menedzsmentjét és tanácsadóit" - nyilatkozta az 1991 és 1995 között a Brabham, a Ligier, a Tyrrell és a McLaren csapatok pilótájaként az F1-ben is megfordult Blundell. "Ezért szorosan együtt fogunk dolgozni Kimi érdekében. Kétségkívül ő az egyik legjobb pilóta a rajtrácson és ez a Ferrari névvel párosulva nagyon erős kereskedelmi pozíciót jelent."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: