DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Hülkenberg a gyári csapatokra voksol

Nem hiába választotta Nico Hülkenberg a Renault F1-es istállóját. A német elmondása szerint a francia gárda nagyra törő terveket szövöget a következő esztendőkre.

A Renault a második volt a csapatok között, aki bemutatta a 2017-es Formula-1-es versenygépét. Az idei évet már a franciákkal töltő Nico Hülkenberg egyelőre elégedett új gyári istállójával. A németnek már van némi összehasonlítási alapja, miben más a francia gárda a Force Indiához képest.

A Renault pilótája így kezdte gondolatait: „Nagy a becsvágy, ami kell is, mert nagyon sok versenyképes és jó csapat van a porondon, ami ugyanazt a célt fogja szem előtt tartani, így nagy kihívás elé kell néznünk.”

 hülkenberg-bemutato-2017



Hülkenberg egy kis történelemmel folytatta: „A Renault egy nagy név és csoport, akik már megnyerték a bajnokságot a múltban, és ez az, ahová vissza szeretnének térni, ezért ezzel a hozzáállással kell nekiállnunk dolgozni.”

A német a gyári csapatok előnyeit is kiemelte: „Érzékelhető a különbség. Érezni a pluszt, amit a gyártó ad, nagyobb, több forrással rendelkezik, és sokkal több épülettel működik az egész komplexum.”

„Látható, hogy a szakembereik kiválasztását is mennyire komolyan veszik, és érzem rajtuk az éhséget, és azt, hogy az élen szeretnének küzdeni. Ez pedig nagyon jó és bátorító érzés számomra, mert én is ugyanúgy állok a dolgokhoz” – zárta gondolatait Hülkenberg.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: