DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda
F1

Ennyit ajánl a Williams Massa visszatéréséért

A Williams elgondolkodtatta Felipe Massát, miután azzal keresték meg, hogy mégis folytassa F1-es karrierjét – a csapat nem csupán a versenyzés szeretetével, de egy jókora összeggel is megpróbálja meggyőzni őt.

Habár néhány nappal ezelőtt még biztosnak tűnt, hogy Felipe Massa, a Williams versenyzője visszavonul a Formula-1-től, nemrégiben kiderült, a brazil döntése még egyáltalán nem lehet végleges.

Massa



 Miután Nico Rosberg bejelentette, befejezi F1-es karrierjét, a Mercedes megkezdte a keresést, hogy kit ültethetne a német helyére. A hírek szerint Valtteri Bottast, a Williams jelenlegi pilótáját szeretnék magukhoz csábítani, azonban a csapat csak akkor engedi el őt, ha egy tapasztalt versenyzőjük lesz az újonc Lance Stroll mellett.

„Csak olyan feltételek mellett engedjük el őt, ha lesz egy tapasztalt, hiteles alternatívánk, valaki olyan, mint Felipe Massa” – nyilatkozta Claire Williams.

 A Grande Premio információi szerint a Williams 6 millió eurót ígért Felipe Massának azért, hogy visszatérjen hozzájuk, és a megállapodásról szóló tárgyalások már igencsak előrehaladott állapotban vannak. A brazil pilóta egyébként néhány nappal ezelőtt elutazott családjával, amelyről egy képet is közölt közösségi oldalán, és hozzátette: „Úton a szünetre. Lesz idő a kikapcsolódásra, relaxálni és …” – majd ehhez egy gondolkodó hangulatjelet szúrt be, amelynek a jelentése sokatmondó lehet az ügy szempontjából. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: