DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Megvitattuk, ki lehet Rosberg utódja a Mercedesnél

Nico Rosberg múlt pénteki bejelentésével és annak utóhatásaival szinte a teljes adásidőt ki tudtuk tölteni rádióműsorunk legújabb epizódjában - mindkét kollégánk elmondta, nála ki számít favoritnak.

Az Autósport és Formula Magazin pár hónapja már az éterben is hallható, köszönhetően a szegedi Tisza Rádió Plusz rádióállomással folytatott együttműködésünknek, amelynek stúdiójában minden héten átrágjuk az elmúlt napok történéseit az autóversenyzés világából.

És ha valamikor, hát most tényleg volt történés: igaz, hogy csak egy, de az annál nagyobb. Természetesen nálunk is Rosberg visszavonulásának híre került a középpontba, és alaposan kiveséztük, hogy jól döntött-e a német, mit jelent ez a Mercedes és a Formula-1 jövőjére nézve, na és persze hogy ki lehet az utódja a világbajnok autóban.

 rosberg_1



Zárásként még a terítékünkre került a WTCC szezonzárójának „Muller-ügye” miután a magyar rajongók igen nagy felháborodással fogadták, hogy a Citroen visszavonuló pilótája búcsúzásul még megfosztotta Michelisz Norbertet a bajnoki dobogós helyezéstől.

Az adás minden szerdán 17 órától hallható a Tisza Rádió Plusz online műsorán, emellett pedig a Formula.hu weboldalán is megjelenik podcast formájában.

Alább egy kattintás után már indul is friss műsorunk!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: